Sayfa 50/91 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon
Arama sonucu : 723 madde; 393 - 400 arası.

Konu: MEPET - Metro Petrol ve Tesisleri

1. Bugün metro holding uçtu
    Bu seyirci kaldı.
    Elbet , bunun da sırası gelecek
    Beklemeye devam ediyorum
    Yarın da metro holding yükselirken , bakalım bu ne yapacak

Kılavuz kardeş , neredesinnnnnnn
    Birkaç başlık öncesi sana da gönderme yaptım
    Cevap bekliyorum.
    Önceki gün ky. nin eline verdiler. Bofa 7,24 TL. ye kadar çıkartıp , hisse tavana gidiyor diye atlayan ky. lere malı satarak elini boşaltmış.
    Çok kötü oldu
    Yeni bir kap haberi gelse de hisse pirimlense bari.
    Endeks ve hisseler çok şişti, endeksde düşüş bir başlarsa yandığımın resmidir
    Son düzenleme : By Akıl; 27-07-2023 saat: 20:16.

2. Nesini yazayım ki bu şirketin olumsuzlukları yazsam bugün başlasam gelecek aya anca biter yazacaklarım o yüzden ki hiç başlamamak en iyisi kısa öz yazayım şirkette Bi gurup var patron veya adamı sürekli al sat yapıp çorbasına bakıyor şirketin yatırımcısıyla problemi var bu gurup tüm hisselerinde de böyle yatırımcıya sorunlu hep tuzak kurup yatırımcıyı yakalayıp kazana koyup kaynatıyorlar
    Ges e gelince ges en önemli yatırım bugünden karar verip işe başlayanlar yarın karar verenlerin önüne geçer elektirik deyip geçme eminim bu şirketin en büyük gideri elektiriktir zaten 5 yıl içinde ges için müsait alanı olup ges yaptıranlar kendi rakiplerinin önüne geçer 5 yıl içinde fabrikalar pazar alanlar evlerin çatıları kafamızı çevirdiğimiz her yerde güneş enerjisi paneli görecez inşallah hemen karar verir işe başlarlar ne diyeyim ben şirketin yerinde olsam elimdeki tüm gereksiz gayrımenkulları elden çıkarırım zaten gayrımenkullerin fiyatları şişti şişeceği kadar sat gitsin gesler sana fazlasıyla kazandırır o gayrimenlulleri pahalıyken satacan ki kar edesin hele o gürcistanda alınan 29 milyon küsür dolara mepete gömülen avm mi otel mi neyse o fiyata yine geri sahibine sat gitsin neye yarıyorsa yap ges yatırımını bu şirketin arazileri felan da var onları da sat ilk etapta yap tesislerin çatılarına felan kalan parayıda boş işe yaramaz hazine arazisine talip ol satışa çıkarsınlar al kur ges i geç kenara para bas bunları ivedilikle yaparsa mepet uçar zaten ges yatırımı yapan tüm şirketler uçuyor ha yapmazlarsa hiç bişey olmaz aynı tas aynı hamam ben ceo nun yerinde olsaydım tüm terminallerin çatılarını bile tolpardım Terminal yönetimlerini işletme sahiplerini karar aldırır hemen bir yandan da terminallerin çatılarını geslerle döşerdim hiç beklemeden tüm işletmeler kabul eder devlet kabul eder örnek gösterilirsiniz üstüne üstlük
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Ayrıca terminallerin otoparklarıda var onları da yap Bi kaç tane terminalin otoparkları aklıma geldi dünya kadar alan var ha cwene yaptır tüm bunları Türkiyenin en iyisi çok iyi çözümleri var cw enerji güneşten elektirik 444 20 02

4.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Ayrıca terminallerin otoparklarıda var onları da yap Bi kaç tane terminalin otoparkları aklıma geldi dünya kadar alan var ha cwene yaptır tüm bunları Türkiyenin en iyisi çok iyi çözümleri var cw enerji güneşten elektirik 444 20 02
    Cevapladığın için sağol
    3 aylık bilançosunda 371 milyon TL Yabancı para çevirim farkları var
    Bu ne oluyor ?

5. Yabancı parasını TL ye çevirmiştir larileri liralaştırmıştır

6. Elektrikli araç şarj istasyonu astor ile yapılan 14 farklı lokasyon ile birlikte toplam 18 lokasyon oldu bu alanda çok ciddi yatırımlar ve gelişmeler yaşanıyor yakında şehirler arası otobüsler ve kamyonlarında trafikte çoğalacağım düşünüyorum. Mepet beklentilerini kuvvetlendiriyor. Önemli olan karlılık ve ticaretin büyümesine katkı sağlayacak yatırımlar. Şirket ahlaka arzdan sonra kaybettiği düşüş trendini kırdı. Bilançoda iyileşme devam ediyor. Pandemide dibi gören hissede her anlamda toparlanma devam ediyor.
    Son düzenleme : Melasis61; 29-07-2023 saat: 12:28.

7.  Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    Elektrikli araç şarj istasyonu astor ile yapılan 14 farklı lokasyon ile birlikte toplam 18 lokasyon oldu bu alanda çok ciddi yatırımlar ve gelişmeler yaşanıyor yakında şehirler arası otobüsler ve kamyonlarında trafikte çoğalacağım düşünüyorum. Mepet beklentilerini kuvvetlendiriyor. Önemli olan karlılık ve ticaretin büyümesine katkı sağlayacak yatırımlar. Şirket ahlaka arzdan sonra kaybettiği düşüş trendini kırdı. Bilançoda iyileşme devam ediyor. Pandemide dibi gören hissede her anlamda toparlanma devam ediyor.
    Astor dan önce de 4 tane daha elektrikli araç şarz istasyonu mu kurmuş ?

8. Bugün %2 yükselerek 6,39 dan kapadı.
    Yarına , bir parçacık , umut sinyali gönderdi
    İnşallah yarın da biraz yükselir
    Borsa uçtu , hisse fiyatları uçtu
    Bu , hala ite-kaka ilerliyor.
    Son düzenleme : By Akıl; 31-07-2023 saat: 21:12.

Sayfa 50/91 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •