Dertleþecek bir arkadaþ da yok ki. Kimse yazmýyor.
Tek baþýma kalmýþ gibiyim
Diðer hisselerin uçuþunu seyretmek çok üzüntü veriyor.
Sanýrým , millet baþka hisselerde malý götürmekle meþgul.
Bu nedenle buraya kimse uðramýyor.
Dertleþecek bir arkadaþ da yok ki. Kimse yazmýyor.
Tek baþýma kalmýþ gibiyim
Diðer hisselerin uçuþunu seyretmek çok üzüntü veriyor.
Sanýrým , millet baþka hisselerde malý götürmekle meþgul.
Bu nedenle buraya kimse uðramýyor.
Þarj istasyonu haberini yaptýlar ardýndan haliyle ky üþüþtü hisse yükseldi ellerindeki malý sattýlar þimdi 5,30 lara kadar yolu var destek oralarda Bi yerde malesef umarým yanýlýyorumdur ama durum bu bu gurup bu geçen senede þirketi sayýyoruz diyerek ayný þeyi yapmýþlardý hep ayný terane þimdi bana katýlmýyorsunuzdur belki ama endeks 0,06 düþerken bu hisse niye %5 düþsün ki hani astor gibi halka açýlýp 10 katýna gitse tamam düþsün öyle biþey de yok ee bu arada astor bu gün artý kapattý neyse kýsaca mal satmak için haber yaptýlar yine malý satanda herzaman ki gibi bankof ana aktör düþüþü tetikleyen de devamýný getirene bankof alt hesap halk yardýmcý olmuþ hadi kolay gele
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Haberi 19 unda yapmýþ 20 sinde mallanmýþ 21 den bu günde net satanlar bankof A1 þeker gedik halk ahlatcý ziraat gurubun alt hesaplarý bunlar diye düþünüyorum
Sn by akýl zaten fitili öyle Bi uzun býraktý ki onu geçmesi üstüne atmasý zordu o hareketten sonra iki üç defa 6,46 nýn üstünü denedi ama her defasýnda bankof devreye girdi hisseyi geri getirdi yani bu bofa dan kurtulmasý lazým aldýðýný sürekli 10 dk ile 1 gün zarfýnda satýyor günlük 10 20 30 TL karla kapatmanýn peþinde
Özak larýn duruyor mu by akýl
Fonlar deli gibi mal topluyor o açýdan sordum ozkgy hep böyle yapýyor topluyorlar topluyorlar ardýndan Bi start veriyorlar
Yer Ýmleri