Sayfa 791/1005 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Viop LII

1. Borsa günün ilk yarısında rekor seviyeyi gördü

İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 7.243,67
    puanla tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

BIST 100 endeksi, 7.243,67 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü ve saat
    13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 172,50 puan ve yüzde 2,46 değer kazancıyla
    7.240,40 puan oldu.

Toplam işlem hacmi 91,9 milyar lira düzeyinde gerçekleşti.

Bankacılık endeksi yüzde 2,06 ve holding endeksi yüzde 1,99 değer kazandı. Sektör
    endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 6,09 ile elektrik, tek gerileyen
    ise yüzde 2,28 ile spor endeksi oldu.

Küresel piyasalar yeni haftaya pozitif seyirle başlarken, gözler bu hafta İngiltere
    Merkez Bankası (BoE) faiz kararı ve ABD'de tarım dışı istihdam başta olmak
    üzere yoğun veri gündemine çevrildi.

Analistler özellikle bu hafta açıklanacak tarım dışı istihdam verisinin Fed'in bundan
    sonraki aksiyonlarına ilişkin daha fazla ip ucu vermesinin beklendiğini,
    Apple ve Amazon başta olmak üzere önemli şirketlerin bilançolarının da takip edileceğini
    söyledi.

Yurt içinde de bu hafta itibarıyla bilanço takviminin yoğunlaşacağını aktaran analistler,
    hisse ve sektör bazlı oynaklıkların artabileceğini dile getirdi.

Bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu yurt dışında ise ABD'de Dallas
    Fed imalat aktivite endeksinin takip edileceğini belirten analistler, teknik açıdan
    BIST 100 endeksinde 7.250 ve 7.400 seviyesinin direnç, 7.000 puanın destek
    konumunda olduğunu kaydetti.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    La hani vade sonunda düşüyorduk
    son saatte kadar tutacaklar gibi..ama önemli olan satış gelsede tekrar toparlanacak mı??

3. Satıcıların sat kurtul dediği zamanı yeni alıcılar için alım zamanı olarak bir şekilde ayarlıyor bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tekel bayisini öldüren katiller bu kanunlar ile 15-20 yıl yer...bunun neresi adalet...halbuki şahsa yapılan öldürme eylemlerri maktulün ailesinenin fikri alınmalı....kısaca KURAN daki KISAS gelmeli...aile aynı şekilde katil öldürülsün derse o yapılmalı ...yok af ediyorum kan parası isterse de o uygulanmalı....

acilen Türk ceza sistemine KISAS getirilmeli....bakın İDAM demiyorum...
    .Sebeb ALLAHın sistemin de idam yok....KISAS var....
    idda ediyorum KISAS sistemi getirilirse kasıtlı öldürmelerin yüzde 80 ni kendiliğinden bitecek........
    Dün yazmıştım KISAS ın gerekliliğini.....şimdi siyasilerde KISAS istiyorlar....

Daily Islamist
    @dailyislamist
    HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin: “Kasten öldürme gibi suçlarda ‘Kısas Hukukunun’ artık detaylı bir şekilde kamuoyunun tartışmasına açılması gerekiyor.”
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Emlakk,
    kankiii,
    250 de takıldık.
    bokşuşu da alıp gelsen.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. XBANK 6570 zorlanma bölgesi gibi.

7. İki üç enedir sokakta polis görmüyorum. Ne trafik ne asayiş. Bekçi zaten hiç yok. Yüz metre otemde karakol var araba müziklerinden gına geldi. Dün polis itisunun arkasında bangır bangır müzik çalarak takip eden araç vardı hicbirsey olmuyor.
    Asayiş olaylarında üç beş polis bekçi karkol dışına çıkıp, en azından ana arterlerde volta atsalar yariyariya bu olaylar azalır. En azından belinde makine olanlar kabak gibi ortaya çıkar taşımaya çekinirler. Böyle tekel olaylarini bahane göstererek hemen kısas, şeriat talepleri komik oluyor. Polis görevini yapsın yeter. İçişleri bakani ne işe yariyor?
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dün yazmıştım KISAS ın gerekliliğini.....şimdi siyasilerde KISAS istiyorlar....

Daily Islamist
    @dailyislamist
    HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin: �Kasten öldürme gibi suçlarda �Kısas Hukukunun� artık detaylı bir şekilde kamuoyunun tartışmasına açılması gerekiyor.�
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 791/1005 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •