Haci Ümit de zapladı....Ümit Özdağ
@umitozdag
Ekonomik krizin derinliğini gösteren bir hadise: Ankara Elmadağ’da fırınlar ellerinde kalan ekmekleri ertesi gün çok ucuza köylülere hayvan yemi olarak satarken artık yarı fiyatına halka satıyorlar. Siz ejder meyvesi yemeğe devam edin.
@zaferpartisi
Dün akşam Ulusal kanal da Perinçek; "Tayyip Erdoğan yönetiminin sonuna geldik."
Eray Hacıosmanoğlu
@haciosmanoglue
·
6s
Merkez Bankası yılın ilk çeyreğinde 30 ton altın alırken 2. çeyrekte 132 ton altın satıyor. Dünya devasa bir ekonomik batışa iklim yalanıyla giderken, ülke iflasa sürüklenirken altın toplamak var iken biz böyle bir satış nasıl yapabiliyoruz?
Nasil da imrendim? Meslektasiz...Canan Dagdeviren
@dagdevirencanan
With profound resolution and frequency scanning (only $3 per scanning), this technology will increase the survival rate up to %98 and also make insurance companies save ~$30B per year. It has the potential to save ~12M women per year globally.
Bence mesleklerinizi yapin. Borsaymis, viopmus iktiredin.
Bu memleketin insani cok yaraticidir.
Dunyada hicbir ulkede bu kadar J2 gene sahip insan yoktur.
Piyasa dedigin ne? Isinan suyun icinde, ekraninda 2 boyutly grafige bakan kurbagalar. 2 boyutlu grafikte hareket basladiginda zati herseylerini kaybedecekler.#Fitch ABD'nin kredi notunu AAA'dan AA+ a beklenmedik biçimde indirdi
ABD'nin dış borcu da zaten USD olduğundan etkilenmez gibi gözükse de uzun vadede negatif etkileri olacağını düşündüğüm bir karar
Fitch'in gerekçesi ise enteresan
Borç tavanı problemi sonrası bozulan mali koşullar ve yönetişim
Şimdilik piyasalarda anormal bir hareketlenme yok.
Para onemli degil. Diger varliklarinin da bes kurus etmedigini anladiginda zati acindan olecekler.
Borc tavan problemi mi?))))))))))))))))
Ayvagobekli nöri 10 yil once didi ki, 14 trilyon dolarin ustu odenemez.
Komedi....
Turkiye'de olusturulan ponzi finansal sistem yikilirsa, simdiye dek hic karsilasmadigimiz beka sorunuyla karsilasiriz.36 padişahın 12’si darbe ile tahtan indirildi 6’sı katledildi.
Türkiye siyaset ve demokrasi tarihini okuyanların bunu göz önünde bulundurmasında büyük yarar vardır diye düşünüyorum.
Bu arada biraz once bir twet okudum. MB'na atanan Fatih Karahan, Murat Mercan'in yegeniymis.
Yer İmleri