Sayfa 985/1005 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    sabahtan beri aynı yerde dolaşıp dolaşıp duruyor sıkıldım valla
    Ucuz kağıt görmüyorum Bist50 tarafında artık. En son böyle hissetiğim an yılbaşıydı, istinai ucuzlar vardı tabi ama şu an bence hiç yok.

2. Bazı kurum analistleri not artırımı beklentisi var bu fiyatlanmaya başlar yakında demeye başladı. Tehlikeli laflar.

3. https://www.bloomberght.com/spk-dan-...a-onay-2335994
    Halka arzlar tam gaz Her ay herhalde 10 şirket halka arz oluyor ve hepsi açılır açılmaz tavan tavan gidiyor sanırsam.
    coin piyasası gibiyiz aylardır.Kendini döndüremeyecek şirketleri halka açıp bedava kaynak oluşturma peşindeler sanırım.Bu işlerde dönen bir de ekip var sanırsam.Anlaşmalı yani.Sen halka açıl ben tahtanı uçurursum sonrası sende gibilerden.

Alıntı Originally Posted by ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    dün ayhan başkan göltaş gözüme iyi gözüktü bütün parayı buna baş demişti. Bende ayhan başkanın sözünden çıkmam. Parayı golts a gömdüm. Halay çekiyorum.
    la get işine
    bir halt olacağı yok.

5. Bloomberg: {TU} *DEUTSCHE BANK SEES TURKISH LIRA AT 32 PER DOLLAR AS OF END-2023

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bazı kurum analistleri not artırımı beklentisi var bu fiyatlanmaya başlar yakında demeye başladı. Tehlikeli laflar.
    not artışı zor da görünüm değişimi olabilir..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    yanlışlarımı soylemeye dilim varmaz
    kusurlarımı rabbime örtmüs ben mi açıga vurayım
    ama özetle günahım sevabımdan çokdur.
    merhaba yarenler merhaba felaket arkadaşlarım. hayırlı cumalar... her gününüz hayırlı olsun, hella sis farları eşliğinde , as usual...

[IMG][/IMG]

https://youtu.be/3IVQ-1t92hA beni hatırlayınız
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bloomberg: {TU} *DEUTSCHE BANK SEES TURKISH LIRA AT 32 PER DOLLAR AS OF END-2023
    bi mermi yedibuçuk lira.. akıllı ol döşe.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 985/1005 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •