Sayfa 9/1004 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 65 - 72 arası.

Konu: Viop LIII

1. Enflasyon %4-5 olduğunda şirketlerden %10-%20-%30 kar edenler çok ayrışır ancak %70 enflasyondan sonra %60 %70 %80 kar eden arasında ayrım çok fazla olmayabilir. Enflasyon muhasebesi de yok. Bazı şirketler vergi vememek için sürekli yurt dışı yatırımı veya sabit yatırım yapıyor, şirketleri dışarıdan değerlendirmek bence zorlaşıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    20 yaşında çocuklar, kızlar borsacı olmuş Twitter da ücretsiz trading view dan yalan yanlış trent çekip , grafik çizdirip! hisse tavsiye ediyor. Millet te hocam diye soru soruyor...
    Düzgün bir tane işimiz yok...
    Bunların %99'unun Bolinger formülünü bildiğini sanmam.

Bolinger Türkiye'ye gelmiş, ben bıraktım siz hala bakıyor musunuz demiş.

3. Ekrana Ichimoku indikatörü koydum, nasıl çalıştığını bilmiyorum, bu sayede daha az işlem yapmaya başladım.

En büyük faydası çok düştü alayım olayı azaldı.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bunların %99'unun Bolinger formülünü bildiğini sanmam.

Bolinger Türkiye'ye gelmiş, ben bıraktım siz hala bakıyor musunuz demiş.

İlginç kısmı gerçekten de bir şey bilmiyorlar..Tv de biri Fibonacci anlatıyor. Biri ortalamalar diyor.. Bunlar da oradan bir şey kapmış. Millete anlatıyor..
    Teknik analiz o kadar basit değil..

Bizim ülkede herkes müteahhit, herkes tekstilci, herkes borsacı...Trent neyse oradayız....

5. İstatistikte en önemli şey bence ölçtüğün şeydeki dağılımın oranını/şeklini daha önceden bilmen gerekiyor. Gerçekte asimetrik olan bir şeyi normal dağılım gibi ölçünce çok büyük hatalar oluyor.

Seçimlerde mesela Türkiye demografisi biliniyor, önceki seçim sonuçları da var, anketler düzgün tasarlanıyor (bir nevi indikatör), ham bilgiler tekrar işleniyor ve az sayıda anket ile yüksek hassasiyet elde ediliyor.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    20 yaşında çocuklar, kızlar borsacı olmuş Twitter da ücretsiz trading view dan yalan yanlış trent çekip , grafik çizdirip! hisse tavsiye ediyor. Millet te hocam diye soru soruyor...
    Düzgün bir tane işimiz yok...
    bunların hepsi takipçi kasmak içinyapıyor..

yarın birgün yeterince takipçiye ulaşınca baldır bacak kalça fotoları atıp fenomen oluyo

7. Ya bugün 3 hisse aldım pazartesi açılışta satarım diye yüklüde girmiştim keşke satsaymışım bugünki abartılı yükseliş bana son vuruş gibi geldi aslında yurtdışı piyasalar bizim kapanışa göre çok düştü aldığımız yerden veririz umarım 😁

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bunların hepsi takipçi kasmak içinyapıyor..

yarın birgün yeterince takipçiye ulaşınca baldır bacak kalça fotoları atıp fenomen oluyo

Normalde borsacı dediğin yaşlı, göbekli olur
    Bu iş de değişti demek...

Sayfa 9/1004 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •