Sayfa 98/1004 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 777 - 784 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sana bişey diyim buna inan.

alkol insanı.. kötü yapmaz.

insansa. tabi
    orasını iyi bildin... nerden bulacam insanı ? kavunmu bu götünü koklayıp bilem

BLOMBERG'deki adamlar geçen size yazdıklarımı anlatıyor

ENFLASYON DÜMENİ ile TÜRK İNSANI nasıl KÖLELEŞTİRİLİR... ONU ANLATIYORLAR

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    orasını iyi bildin... nerden bulacam insanı ? kavunmu bu götünü koklayıp bilem
    hah işte.... insan değilse.. insan gibi davranmıycan onada gerçi onlarda kuzenlerimiz bir nevi. ama yapacak bişey yok

sarhoşnan karşılaşacam diye dışarı mı çıkmayım..özgürlüğümden mi olayım ?

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hah işte.... insan değilse.. insan gibi davranmıycan onada gerçi onlarda kuzenlerimiz bir nevi. ama yapacak bişey yok

sarhoşnan karşılaşacam diye dışarı mı çıkmayım..özgürlüğümden mi olayım ?
    yok canım o kadarda değilde.. 50000 nufuslu yer... deniz yok, cafe yok, pizza yiyebileceğin yer yok,(hamburger daha gelmedi, hiç yok ) bardır,pubdır yok

boş beleş gezersin ancak... büyük şehir olsa, çık gez 2 ye 3 e kadar

ben mesala istanbulda taksimdeyim veya beşiktaştayım diyelim

hemen vapura biner geçerim kadıköye ... iskelenin orda 2 sosislimi yerim... ondan sonra bakarım işime

5. Birazda sizi güldüreyim. Babama geçen sene mangal kitledim. Tanımadığım kasaptan antrikot aldim evde de tavuk ve köfte götürdük. Piknik yerine gittik. Antrikotu pişirdiler yenecek gibi değil yarım saat çiğnedim yutamadım. Kedi vardı kediye verdim. Kedi biraz uğraştı bıraktı hepsini kediye verdim yüzüne bakmadı. Tavuğu köfteyi yiyor antrikotun yüzüne bakmadı. Antrikot da öyle orijinal antrikot değil bildiğin yaşlı ömrünü tamamlamış ineğin en kötü yerinden her tarafı sinir. La kedinin yüzüne bakmadığı antrikotu yemek için yarım saat uğraştım.

öğlen saatleri.. karnımda aç ise

mutlaka eminönüne iner balığımı yerim

döneri, kebabı onun üstüne yerim

https://twitter.com/yavuzwe/status/1688545604161490944

konutta balon patlıyor demişler. twitter hüstatları

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Birazda sizi güldüreyim. Babama geçen sene mangal kitledim. Tanımadığım kasaptan antrikot aldim evde de tavuk ve köfte götürdük. Piknik yerine gittik. Antrikotu pişirdiler yenecek gibi değil yarım saat çiğnedim yutamadım. Kedi vardı kediye verdim. Kedi biraz uğraştı bıraktı hepsini kediye verdim yüzüne bakmadı. Tavuğu köfteyi yiyor antrikotun yüzüne bakmadı. Antrikot da öyle orijinal antrikot değil bildiğin yaşlı ömrünü tamamlamış ineğin en kötü yerinden her tarafı sinir. La kedinin yüzüne bakmadığı antrikotu yemek için yarım saat uğraştım.
    gardaş et yiyecekseniz... toplanın gelin TRABZON'a

yol paraları sizden... etler benden...''bu yaşa dek kayış yemişiz ya la '' dersiniz

Sayfa 98/1004 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •