şimdilik sez çıkarmadan beklemek en guzeli yukarı aşagı dengesiz hareketleri var malı kaptırmamak lazım...
şimdilik sez çıkarmadan beklemek en guzeli yukarı aşagı dengesiz hareketleri var malı kaptırmamak lazım...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
yeni bebek enerji şirketi içlerinde silkeleye silkeleye götürüyorlar ytd. yanlız cwen de iyi gidiyor..
yeotek bilanço beklenti bitti yaptılar. rolantiye aldılar. cwen bilanço açıklanmadı o gazla gidiyor kontrmatik oda öyle..nasip
Kwon dostum yeotk e ne yaptın ??ikisi arasında gidip geliyorsun![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Kekocan terste kaldık orada , ben yeo nun çok iyi bılanço açıklayacağını düşünüyordum maalesef yapamadı ,, zor kaçtım !!brlşm in önü açık ,, yeo da burada kalmaz yıl sonuna doğru güzel fiyatlamalar yapacaktır .Benım için brlşm daha mantıklı o yüzden yeni köyumuz şuan için brlşm ,yenisi gelene kadar buradayız![]()
Son düzenleme : kwon3; 09-08-2023 saat: 13:47.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri