Sayfa 60/137 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 473 - 480 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1. şimdilik sez çıkarmadan beklemek en guzeli yukarı aşagı dengesiz hareketleri var malı kaptırmamak lazım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. yeni bebek enerji şirketi içlerinde silkeleye silkeleye götürüyorlar ytd. yanlız cwen de iyi gidiyor..

yeotek bilanço beklenti bitti yaptılar. rolantiye aldılar. cwen bilanço açıklanmadı o gazla gidiyor kontrmatik oda öyle..nasip

3. Kwon dostum yeotk e ne yaptın ??ikisi arasında gidip geliyorsun
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Kwon dostum yeotk e ne yaptın ??ikisi arasında gidip geliyorsun
    Kekocan terste kaldık orada , ben yeo nun çok iyi bılanço açıklayacağını düşünüyordum maalesef yapamadı ,, zor kaçtım !!brlşm in önü açık ,, yeo da burada kalmaz yıl sonuna doğru güzel fiyatlamalar yapacaktır .Benım için brlşm daha mantıklı o yüzden yeni köyumuz şuan için brlşm ,yenisi gelene kadar buradayız
    Son düzenleme : kwon3; 09-08-2023 saat: 13:47.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Kekocan terste kaldık orada , ben yeo nun çok iyi bılanço açıklayacağını düşünüyordum maalesef yapamadı ,, zor kaçtım !!brlşm in önü açık ,, yeo da burada kalmaz yıl sonuna doğru güzel fiyatlamalar yapacaktır .Benım için brlşm daha mantıklı o yüzden yeni koyumuz şuan için brlşm ,yenisi gelene kadar buradayız
    Sevgili Kwon3 FORTE'yide takip etmeni öneririm. ben haftaya hareket bekliyordum ama daha bugünden başladı

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Kekocan terste kaldık orada , ben yeo nun çok iyi bılanço açıklayacağını düşünüyordum maalesef yapamadı ,, zor kaçtım !!brlşm in önü açık ,, yeo da burada kalmaz yıl sonuna doğru güzel fiyatlamalar yapacaktır .Benım için brlşm daha mantıklı o yüzden yeni koyumuz şuan için brlşm ,yenisi gelene kadar buradayız
    TETMT ortaklığımız devam ediyor. orda da eskilerdeniz

7.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    yeni bebek enerji şirketi içlerinde silkeleye silkeleye götürüyorlar ytd. yanlız cwen de iyi gidiyor..

yeotek bilanço beklenti bitti yaptılar. rolantiye aldılar. cwen bilanço açıklanmadı o gazla gidiyor kontrmatik oda öyle..nasip
    Elimdeki az miktardaki yeotk hissemi 182.30 dan sattım arkadaşlar..bu kadar yeter onda...brlsm ..vbtyz...Kocaer devam...akrabalarıma da sattirdim yeotkleri...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    TETMT ortaklığımız devam ediyor. orda da eskilerdeniz
    ,,dostum orada unuttuğum bır mıktar var,,boyle tahtalarda fazla almak buyuk bır rısk olur,sılebıleceğımız kadar almak herzaman doğru harekettir,,ben oradada zamanla çok sert bır fıyatlama beklıyorum,,acelemız yok tetmt de ,,unuttuk gıttı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 60/137 İlkİlk ... 1050585960616270110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •