Sayfa 61/137 İlkİlk ... 1151596061626371111 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 481 - 488 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ,,dostum orada unuttuğum bır mıktar var,,boyle tahtalarda fazla almak buyuk bır rısk olur,sılebıleceğımız kadar almak herzaman doğru harekettir,,ben oradada zamanla çok sert bır fıyatlama beklıyorum,,acelemız yok tetmt de ,,unuttuk gıttı..
    eş,dost, akraba kim varsa Tetmt, birleşim aldırdım. ilk 1 ayda bezdiler. şimdi fiyatlarını görünce hakkını yedik başka hisse varmı diyorlar aynı kekonun gesanda yaptığı gibi... Keko CWende çok uyardı ama kendisi erken kaçtı ordan neyseki burdan kurtardı Keko acaba emekli oldun mu dostum hastaneden? hatta ev alma durumun vardı merak ettim doğrusu

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Elimdeki az miktardaki yeotk hissemi 182.30 dan sattım arkadaşlar..bu kadar yeter onda...brlsm ..vbtyz...Kocaer devam...akrabalarıma da sattirdim yeotkleri...
    yeotek yarısını sabah sattım yerine koyayım bir kısmını ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    eş,dost, akraba kim varsa Tetmt, birleşim aldırdım. ilk 1 ayda bezdiler. şimdi fiyatlarını görünce hakkını yedik başka hisse varmı diyorlar aynı kekonun gesanda yaptığı gibi... Keko CWende çok uyardı ama kendisi erken kaçtı ordan neyseki burdan kurtardı Keko acaba emekli oldun mu dostum hastaneden? hatta ev alma durumun vardı merak ettim doğrusu
    şimdi onlara Forte deyince speek hisseyi mi bize söylüyorsun diyorlar. ama cevher orda da başka.. hatta şu kadar diyeyim bizim işyerinin Sanallaştırma işini de bunlar yapıyor. bakalım herkes nasibi yiyecek.

4.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    yeotek yarısını sabah sattım yerine koyayım bir kısmını ytd..
    bence erken tahta bugune kadar ki en buyuk hacmını yapmış durumda ,bıraz beklemek tahtanın soğumasını gormek lehınıze olabılır..tabıkı karar sızın,,ben olsam acele etmem ,,alış-satış kararları elbette sıze aıt kar ve zarar sızın oldugu gıbı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    bence erken tahta bugune kadar ki en buyuk hacmını yapmış durumda ,bıraz beklemek tahtanın soğumasını gormek lehınıze olabılır..tabıkı karar sızın,,ben olsam acele etmem ,,alış-satış kararları elbette sıze aıt kar ve zarar sızın oldugu gıbı..
    tşkler uyarın için

6. Güzel bir kap geldi..hayırlı olsun elinde olanlara

7. tamda sabah bahsettiğimiz konu bu haberler düşerşe tutamazlar bizi

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1182714
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by karacabey60 Yazıyı Oku
    eyt den emekli oldum dostum..ama yine işimde devam ediyorum...evi de aldım dostum..iki aydır taşındım...ALLAH öyle bir verdi ki anlatamam..ne kadar şükür etsem azdır....geçen ramazan ayında 250 bin tl zekat dağıtmıştım...umarım enflasyonun etkisi ile bu yıl 500 bin dağıtırım...bakalım gelecek ramazan ayına kadar sermayemiz ne kadar olacak ??

akrabalar da son iki ayda çok kazandılar...onları bazı hisselerde nakite geçiriyorum...bazılarında ise benim gibi devam ediyorlar...çok bilen veya çok tecrübeli olan değil ,kısmeti fazla olan kısmeti kadar kazanacak diyorum..cweneyi biliyorsun 109,70 ten maliyet yapmıştım 171 den sattım ve kocaer almıştım...cwene bu sıralarda 300 lerin üzerinde...kocarim ise garibim %18 kar vermiş.... ama kocaerden de umutluyum..tahmin ettiğim bilançoyu yollamış..onda da sabır diyorum..onun da vakti gelecek..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 61/137 İlkİlk ... 1151596061626371111 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •