tek kalemde 413 mılyonluk iş aldık,pıyasa değerımız 5.800 mılyon..artık benı dökemezsın![]()
tek kalemde 413 mılyonluk iş aldık,pıyasa değerımız 5.800 mılyon..artık benı dökemezsın![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
stanbul Eyüp Sultan Göktürk 2.Etap Konut Projesi kapsamında Şirketimiz ve bağlı ortaklığımız Erde Mühendislik A.Ş ihaleye teklif vermiş olup,işveren Cevahir Yapı San. Turizm ve Tic. A.Ş ihalenin lehimize sonuçlandığını bildirmiştir.
-Birleşim Mühendislik mekanik tesisat işleri için ; 4.837.451,51 USD ve 142.147.748,52 TL (KDV Dahil)
-Erde Mühendislik ise, elektrik tesisat işleri için; 2.242.548,49 USD ve 79.852.251,48 TL (KDV Dahil)
bedelle sözleşme görüşmelerine başlamıştır. Süreç ile ilgili kamuouyuna bilgilendirme yapılacaktır.
Şirket ve bağlı ortaklığın aldığı işin bedeli güncel kurla toplam 413.160.000 TL (KDV Dahil) 'dir.
Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız
Saygılarımızla
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Tebrik ederim dostum senin adına çok sevindim. zekat, sadaka çok önemli. kazancımızın bir kısmını dağıtmak ihtiyacı olanlara vermekle çok iyi yapmışsın. Emekli olunca başhekimle konuşacağım vs demiştin ona çok gülmüştük o dönem. cvende biraz daha sabır demeni beklerdim. benimde orda bir kısım payım var. senin kadar sabırsız değilimburdan bugün itibariyle çıktım. 12 lira bandında almıştım. bu kadarı benim için yeterli. seni Fortede görmek isterim. güzel bir hikaye yazacak gibi
sevgili Kwon, metehan bekleriz
![]()
![]()
vay vay işe bak tek kalemde ilk iki çeyrek cironun %30 undan fazla iş aldık![]()
Maşallah gene 12 den vurmuşuz...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri