Sayfa 963/1003 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Düğün hazırlıkları olmasa perakende sektörü % kaç karla çalıştığını öğrenemezdim. Akrabalarım ayakkabı imalatı ile uğraşır onlardan deri ayakkabı çıkış fiyatı 225-250 TL bayan ayakkabısı da 100-150 arasında. Orta halli vatandaşın aldığı yerde %200 den aşağı veremezler. Muhtemelen giyim sektörü ortalama %200 kar ile çalışıyor. Bilginiz olsun pazarlık ederken. Perakende giyim sektörü %100 kar ile masrafını çıkaramaz. Ortalama çalışan sayısı 3-4 dükkan kirası yemeği çayı sigortası 100 bin gider var..

Şerro ve sarı gacı birlikte dağ havası alıyorlar.

Şerro : 26,95

Sarı gacı : 1.917

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şerro ve sarı gacı birlikte dağ havası alıyorlar.

Şerro : 26,95

Sarı gacı : 1.917
    Yarın öğleden sonraki duruma bakar.!!!
    15:30 sonrası.!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hani tanımasak yutacağız, zaten içip içeceğin 2 tek rakı.
    Hiç bir zaman tek içmem
    Dubleden daha serttir içtiğim
    Bu gece sana inat ykb nin şerefine 2 duble üstü bi fiski atacağım.
    Başlıyorum.
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hiç bir zaman tek içmem
    Dubleden daha serttir içtiğim
    Bu gece sana inat ykb nin şerefine 2 duble üstü bi fiski atacağım.
    Başlıyorum.
    Başkanım aman ha fazla içip birşeyleri kaybetme. Yarın ilk işim Sinop haberlerini okumak olacak.

Matriks: Bugün, çoğunlukla yabancılarla çalışan bir kurum saat 15:32 sonrası Borsa İstanbul'da 4.4 milyar TL'lik net alım yaptı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Yatırım aracı değilde bir para birimi olarak gördüğümüzde doları iş değişecekti aslında.
    Eskiden dolara ulaşım bu kadar kolay değildi.şimdi mahallede ki simitçi bile dolar almışken doların enflasyondan fazla getirisi olacağını düşünmek komik gelmeye başladı.

Borsa dan umudu kestiğimiz sürece borsa çıkmaya devam eder.bu ülke önümüzde ki 5 sene borsayı bu hale getiren mantık ile yönetilecek sonuçta.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Yatırım aracı değilde bir para birimi olarak gördüğümüzde doları iş değişecekti aslında.
    Eskiden dolara ulaşım bu kadar kolay değildi.şimdi mahallede ki simitçi bile dolar almışken doların enflasyondan fazla getirisi olacağını düşünmek komik gelmeye başladı.

Borsa dan umudu kestiğimiz sürece borsa çıkmaya devam eder.bu ülke önümüzde ki 5 sene borsayı bu hale getiren mantık ile yönetilecek sonuçta.

"Eskiden dolara ulaşım bu kadar kolay değildi" cümlesi nüfusa oranla vb ise doğrudur.
    Ancak 198x-199x lerde ticaret erbabı donsuz yatar Mark veya Dolar' sız yatmazdı.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 963/1003 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •