Sayfa 16/1001 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Abi gelecek zaman kullanmaya gerek var mı?

Sanki geçmiş ve bugünkü zaman da durumu ifade eder gibi...
    daha atmadılar o yüzden geniş zamanda kullanılabilir
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    daha atmadılar o yüzden geniş zamanda kullanılabilir
    Sen de haklısın... O opsiyon baki.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

3. Türkbükü PTT

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,281
    Nazi komutanlarından biri: Efendim halk ölüyor, ne yapacağız?

Hitler: Bu, onların tercihiydi. Bizi onlar seçti, elbette ölecekler. Durum tam da bu...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yorum yok...

Barış Pehlivan beşinci kez cezaevine girdi

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...recek-7773563/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Nazi komutanlarından biri: Efendim halk ölüyor, ne yapacağız?

Hitler: Bu, onların tercihiydi. Bizi onlar seçti, elbette ölecekler. Durum tam da bu...

Tamam da ibine Hit, seni seçenleri ayır ve sırtlarından inme. Diğerlerinin suçu nedir ? diyememiş belli ki komutan.

Geçen arkadaşlarla buluşma, eskileri yad etme toplantısında birbirimize maaşları sorduk. 8 arkadaş ; aynı eğitim , aynı derece kademe , aynı ünvanla emekli. sadece 3 ü bizden 5 yıl fazla çalışmış. Hiç birimizin maaşı birbirini tutmuyor. En yakın 150 tl. en fazla 3450 tl. fark var. Kör tuttuğunu öpmüş. İyi bir SGK uzmanı bularak dava açmayı düşünüyorum. Bireysel itiraz dilekçesiyle olacak iş değil. Belki de SGK uzmanları bilerek yapıyor ve emekli olduklarında kendilerine hazır danışman yaratıyorlar.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Tamam da ibine Hit, seni seçenleri ayır ve sırtlarından inme. Diğerlerinin suçu nedir ? diyememiş belli ki komutan.

Geçen arkadaşlarla buluşma, eskileri yad etme toplantısında birbirimize maaşları sorduk. 8 arkadaş ; aynı eğitim , aynı derece kademe , aynı ünvanla emekli. sadece 3 ü bizden 5 yıl fazla çalışmış. Hiç birimizin maaşı birbirini tutmuyor. En yakın 150 tl. en fazla 3450 tl. fark var. Kör tuttuğunu öpmüş. İyi bir SGK uzmanı bularak dava açmayı düşünüyorum. Bireysel itiraz dilekçesiyle olacak iş değil. Belki de SGK uzmanları bilerek yapıyor ve emekli olduklarında kendilerine hazır danışman yaratıyorlar.
    Emekli olmadan önce SGK nın yayınladığı genelgeye göre benim 2000 öncesi çarpan min 60 olması gerekiyordu..Adamlar 55 ile hesapladılar a.q ...Hatta o genelgeyi yayınlayan daire başkanına mail bile attım ama nafile...Ayrıca Memuriyet yıllarına ait ikramiye için başvuruyu yaptım adamlar dönüş bile yapmadılar 1 yıldır evrak hala bekliyor

Dava konusunda genelde Devlet haklıdır...Ama şansını dene derim....

Tam bir tımarhane.!!!
    Aziz Nesinlik vaka.!!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 16/1001 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •