Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8008 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alýntý Originally Posted by KýsaVade Yazýyý Oku
    Bunlar hep "yüzlerce youtube videosu izlemekten", "analiz yazýsý okumaktan", "kendi fikri olmamaktan" kaynaklý.
    Görsel olmayan hiçbir olguya inanmýyor bir takým insanlar...
    Kendi fikri olmamak ne demek anlamadým.Bilgi olmadan fikir nasýl olacak.Bilgi de evde oturup gözlerimi kapayýp astral seyahat yaparak mý elde edilecek.Elbet analizleri okuyacaðým,elbet videolarý seyredeceðim,elbet makaleleri kitaplarý okuyacaðým ondan sonra tüm bu bilgileri nacizane kendi beyin süzgecimden geçirip doðruyu bulduðumu düþüneceðim.Bakýn doðruyu bulacaðým demiyorum,bazen bulurum bazen bulamam o belli olmuyor.Ýnsan asýl uður mumcu nun dediði kategoride olmaktan korkmalý,yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak en kötüsü.Altýn gümüþ konusuna gelince bu topikte en bilgili insanlardan biri olduðumu düþünüyorum.O bilgiler global sistemin iþleyiþi hakkýnda beni biraz daha aydýnlattý diyebilirim.Altýn ve gümüþte elbette muhteþem bir ralli olacak,ama o ralli grafiklere bakýldýðýnda çok ileri tarihlere sarkabiliyor,altýnda çanak kulp formasyonu bazen yirmi yýlda falan tamamlanýyor.Benim yaþ grubum düþünülürse daha iyi anladýðým türk borsasýnda trade etmek daha iyi para býrakýyor.O açýdan altýn ve gümüþe bakýþým deðiþti.Ancak aptallar fikir deðiþtirmez,finansta dogma olmaz,din mi bu,elbet deðiþen koþullar deðiþen hareketleri gerektirecek,altýnda gümüþte ralli havasý sezersem anýnda gene bütün paramý gömerim.

2.  Alýntý Originally Posted by hkm Yazýyý Oku
    Kendi fikri olmamak ne demek anlamadým.Bilgi olmadan fikir nasýl olacak.Bilgi de evde oturup gözlerimi kapayýp astral seyahat yaparak mý elde edilecek.Elbet analizleri okuyacaðým,elbet videolarý seyredeceðim,elbet makaleleri kitaplarý okuyacaðým ondan sonra tüm bu bilgileri nacizane kendi beyin süzgecimden geçirip doðruyu bulduðumu düþüneceðim.Bakýn doðruyu bulacaðým demiyorum,bazen bulurum bazen bulamam o belli olmuyor.Ýnsan asýl uður mumcu nun dediði kategoride olmaktan korkmalý,yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak en kötüsü.Altýn gümüþ konusuna gelince bu topikte en bilgili insanlardan biri olduðumu düþünüyorum.O bilgiler global sistemin iþleyiþi hakkýnda beni biraz daha aydýnlattý diyebilirim.Altýn ve gümüþte elbette muhteþem bir ralli olacak,ama o ralli grafiklere bakýldýðýnda çok ileri tarihlere sarkabiliyor,altýnda çanak kulp formasyonu bazen yirmi yýlda falan tamamlanýyor.Benim yaþ grubum düþünülürse daha iyi anladýðým türk borsasýnda trade etmek daha iyi para býrakýyor.O açýdan altýn ve gümüþe bakýþým deðiþti.Ancak aptallar fikir deðiþtirmez,finansta dogma olmaz,din mi bu,elbet deðiþen koþullar deðiþen hareketleri gerektirecek,altýnda gümüþte ralli havasý sezersem anýnda gene bütün paramý gömerim.
    Elinize, zihninize saðlýk. Siz öyle diyorsanýz doðrudur.
    Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.

Alýntý Originally Posted by KýsaVade Yazýyý Oku
    Elinize, zihninize saðlýk. Siz öyle diyorsanýz doðrudur.
    )))))) Zaman zaman gldtr ye gmstr ye giriþ çýkýþlarým oluyor.Her kýpraþmada acaba bu sefer o rallinin baþýndamýyýz diye bir heves dalýyorum,ama genelde son giriþimlerin hepsinde yüzde 3 yüzde 4 dayak yiyip çýktým,borsada trade e devam ettim.Sanýrým son ralliye daha var,alarme durumda bekliyorum,paranýn zaman maliyetinden çekindiðim için ve borsada trade bu aralar iyi para býraktýðý için al tut yapmýyorum.Finansal piyasalar maç gibi þu anda top sahanýn deðiþik bir yerinde,gene emtia dönemi baþlarsa elbet anýnda oraya geçerim.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •