Originally Posted by
hkm
Kendi fikri olmamak ne demek anlamadým.Bilgi olmadan fikir nasýl olacak.Bilgi de evde oturup gözlerimi kapayýp astral seyahat yaparak mý elde edilecek.Elbet analizleri okuyacaðým,elbet videolarý seyredeceðim,elbet makaleleri kitaplarý okuyacaðým ondan sonra tüm bu bilgileri nacizane kendi beyin süzgecimden geçirip doðruyu bulduðumu düþüneceðim.Bakýn doðruyu bulacaðým demiyorum,bazen bulurum bazen bulamam o belli olmuyor.Ýnsan asýl uður mumcu nun dediði kategoride olmaktan korkmalý,yani bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak en kötüsü.Altýn gümüþ konusuna gelince bu topikte en bilgili insanlardan biri olduðumu düþünüyorum.O bilgiler global sistemin iþleyiþi hakkýnda beni biraz daha aydýnlattý diyebilirim.Altýn ve gümüþte elbette muhteþem bir ralli olacak,ama o ralli grafiklere bakýldýðýnda çok ileri tarihlere sarkabiliyor,altýnda çanak kulp formasyonu bazen yirmi yýlda falan tamamlanýyor.Benim yaþ grubum düþünülürse daha iyi anladýðým türk borsasýnda trade etmek daha iyi para býrakýyor.O açýdan altýn ve gümüþe bakýþým deðiþti.Ancak aptallar fikir deðiþtirmez,finansta dogma olmaz,din mi bu,elbet deðiþen koþullar deðiþen hareketleri gerektirecek,altýnda gümüþte ralli havasý sezersem anýnda gene bütün paramý gömerim.
Elinize, zihninize saðlýk. Siz öyle diyorsanýz doðrudur.
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Yer Ýmleri