Sayfa 71/330 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Aslında sen erken daldın dün. Şaşırttın beni. Bugün beklerdim senden alışı. Tüpraşı da kaçırdın değil mi
    37 den verdiğim malı 34 ten aldım abi. Sırf kar bırakmıştım. Bugün alamazdım, çok güzel hamleyle iş yaptı. Tüpe bakamadım artık. Buraya fokuslandım.

2.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    37 den verdiğim malı 34 ten aldım abi. Sırf kar bırakmıştım. Bugün alamazdım, çok güzel hamleyle iş yaptı. Tüpe bakamadım artık. Buraya fokuslandım.
    Hayırlısı olsun. Gerçi böyle durumlarda gözüne kestirdiğin yer doğru yerdir Tüpraşta kısada en az %20 beklerim. Piyasanın coşması yakındır.

3.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Şimdi mantıklı düşünüyorum..25 milyon lot mal alınmış aşağı yukarı maliyet 30 tl den desek 700-750 milyon tl arkadaşlar yatırım yapmışlar.. Bunu tahta yapacağız mantığı ile almak akıl dışı..Bu çok uzun vadeli en azından yıl sonuna kadar paket olacak bir mal. Daha devamının geleceğini düşünüyorum..İSMEN gibi bu paralara göre küçük bir tahtada bu kadar mal almak ilginç. Birde adam kredi filan değil cash para ile alıyorsa karşısında selam dururum..Tahtamızda böyle kalın bir ortağımız olduğu için açıkçası memnunum..
    25 milyon kılçıksızsa şirketin %1.5 civarı yapar. Az mal değil. Bakalım neler yapacaklar. Benim de 80 TL ye kadar satılık malım yok. Artık hızına bakıp karar vereceğim nerede azalacağıma.

Bol kazançlar herkese.

4.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Şimdi mantıklı düşünüyorum..25 milyon lot mal alınmış aşağı yukarı maliyet 30 tl den desek 700-750 milyon tl arkadaşlar yatırım yapmışlar.. Bunu tahta yapacağız mantığı ile almak akıl dışı..Bu çok uzun vadeli en azından yıl sonuna kadar paket olacak bir mal. Daha devamının geleceğini düşünüyorum..İSMEN gibi bu paralara göre küçük bir tahtada bu kadar mal almak ilginç. Birde adam kredi filan değil cash para ile alıyorsa karşısında selam dururum..Tahtamızda böyle kalın bir ortağımız olduğu için açıkçası memnunum..
    Ben bir manipülatörden şüpheleniyorum ama şüphe benimkisi sadece. Esas kalın ortağımız Norges. Adamlarda 44 milyon lot mal var. Saygımız sonsuz

5.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun. Gerçi böyle durumlarda gözüne kestirdiğin yer doğru yerdir Tüpraşta kısada en az %20 beklerim. Piyasanın coşması yakındır.
    Tüpü seviyorum çok ama burada farklı bir mevzu var. O yüzden kopmadım. Ben de merak ediyorum hikayenin sonunu

6.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Tüpü seviyorum çok ama burada farklı bir mevzu var. O yüzden kopmadım. Ben de merak ediyorum hikayenin sonunu
    Sıkıntı orada zaten. İşmende yıllardır süregelen hikaye hiç bitmiyor. Adamlar darphane gibi para basıyor. Riski de iyi yönetiyorlar, iştirakler de sağlam. İş portföy her gün büyümeye devam ediyor misal. O sebeple kopamıyorsun işmenden, hikayenin sonu yok

Tüpraş kenarda durmalı 2040 a kadar. En azından abin alsın atsın kenara.

7.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Sıkıntı orada zaten. İşmende yıllardır süregelen hikaye hiç bitmiyor. Adamlar darphane gibi para basıyor. Riski de iyi yönetiyorlar, iştirakler de sağlam. İş portföy her gün büyümeye devam ediyor misal. O sebeple kopamıyorsun işmenden, hikayenin sonu yok

Tüpraş kenarda durmalı 2040 a kadar. En azından abin alsın atsın kenara.
    3. Hisseye geçerse tüp olur onun kesin.

8. dün 119 dan tüpe daldım. Oradada hikaye büyük ve ilginç bakalım.. Yalnız tüpde yabancı satışı devam ediyor..

Sayfa 71/330 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •