aceleye gerek yok. mal kaptıranlar, kenarda bekleyenler, izleyenler gelecek. "çok düştü" muhabbeti günlerce sürecek. arada kötü haber akışı da başlayınca pişmanlıklar başlayacak.
devamına bakacağız.
aceleye gerek yok. mal kaptıranlar, kenarda bekleyenler, izleyenler gelecek. "çok düştü" muhabbeti günlerce sürecek. arada kötü haber akışı da başlayınca pişmanlıklar başlayacak.
devamına bakacağız.
audentes Fortuna iuvat
Bu piyasayı yaptığı iddia edilen 4 kişi kimdir var mı bilen ?![]()
Üniversitenin girişinde kestaneci vardı. Millette o zaman da para yoktu fazla satışı olmazdı ama adam satışını yapardı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Düşünüyorum kafandan geçenlere mi içinden gelene mi uymak lazım?
Bazı şeyler var ki çocuğuna bile tavsiye vermek zor.
https://www.youtube.com/watch?v=bZ7s3yEQrEU
Gülşen - Bu Gece
Bir hisse sayfasında gördüğüm en faydalı yazı şu şekildeydi.
"Alın satın korkmayın sizin paranızı almayız."
Şimdi düşünüyorum adam haklıydı. Ama her hisse öyle değil, belki herif devir etmiştir artık.
İlginç bir mecra bu Twitter. Adam 6000 endeksten beri düşeceğiz diyor.. 7900 olmuş endeks. Cuma satışı sonrası bak demiştim diyor.
Sayıları da az değil bu hüstatların..
Buna bir de hocam pazartesi ne olur diye soranlar var...Allah akıl fikir versin..
Rallileri eli belinde izleyen adamlardan uzak durun..Size sürekli her gün düşecek diyen adamları okumayın...Kendileri kazanamadıkları gibi sizi de etkilerler....
İçeride kalın gerekirse yukarıdan %3-5 düşükten mal verirsiniz ama çıkarken rallinin içinde olursun... Zaten fazlasıyla almış olursun...
Bu Twitter tehlikeli.. Şimdi para da veriyorlar. Herkes saçma sapan yazmaya başlayacak..
En büyük takıntım da hüstatların %90 ı ücretsiz tradingview kullanıyor.. Ayda 300-500 lira veremeyen adamdan tavsiye almayın..
Türk sanayisi ucuz kredi
Yabancı paraya muhtaç
Kurulduğundan beri
Global in acenteları dışardan kolayca borçlanmıştır. Bu nedenle hisse fiyatlarıyla ilgilenmezdi.
Şimdi Anadolu irfanı şirketler ucuz kredi almak için şirketlerini pahalı gösteriyorlar. Hatta hisselerini geri alıp yapıyorlar...
Yani Anadolu irfanı şirketler çok düşmez.
İktidar la ters düşen zengin olmaz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri