Sabancı spot 58,5 ye değecek üstünü bilmem
Originally Posted by emregunes Topiğin modu değişmiş MOD değişikliğinde sizin düşünceniz farklılık gösterir mi?
Originally Posted by rosense MOD değişikliğinde sizin düşünceniz farklılık gösterir mi? Yoo ben etkilenmem... Yatırım bireysel bir iştir.
7650.üstünde saatlikler başlamadan bence temkinli olmak lazım. Cuma o kanalı sert kırdı..İçine girecek mi bakalım..
Originally Posted by emregunes Topiğin modu değişmiş kim değişmiş kimler değişmiş
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 kim değişmiş kimler değişmiş Olumlu yönde Cuma daha negatifti düşünceler.. O biraz kırılmış gibi demek istedim... Ama temkinli de olmak lazım tabi..
Originally Posted by keremalkm 840 l ilave 825 yaptık.. Allah utandırmasın [emoji846] SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Utandırdı..ama tutuyoruz işte MERT'ten paraları alma vakti geldi...
Originally Posted by alenichev Bence bu viop 8888 e gidecek. Bugunku geri donus cok iyi ve cok guclu. Bankalari yedege cekip digerleri ile gitmek isteyebilir. Olabilir. Ama, Gundwane abi nin işaretlediği tepe 6.gündür ince uclu matkapla delinmediği için tepe olarak kaldı bence
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri