Sayfa 82/137 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 649 - 656 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1. KKM (kur korumalı mevduat) hükümet tarafından yavaş yavaş kaldırılıyor..oradan trilyon tl lik nakit yavaş yavaş yatırım araçlarına dönecek...bence borsa bundan güzel faydalanacak...şu anda borsanın tek rakibi mevduat faizidir..umarım o faizler fazla yükselmez...yükselmediği sürece borsanın alternatifi olmaz...şirketlere bol para girdiğinde şirketler de güzel yatırımlar yapma fırsatı bulacak...yatırım da demek işsizliğin azalması demek..borsa beslenmeli...adeletli ve şefaf bir borsa türkiye ekonomisine çok faydası olur...tahminlerime göre uygun zamanlama bu aralar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. bu gün 36,60 fiyatı ile 36,90 direncimize çok yaklamamıza rağmen orayı geçemedik...ama günü 34,57 ağırlıklı ortalamamızın çok üzerinde 35,04 ten karanlık odaya girmeyi başardık..ben olumlu görüyorum..ta eksilerden gelip 35,00 seviyesinin üzerinden kapanış yapmak güzeldir...inşALLAH yarın devam ederek 36,90 direncimizi geçeriz..geçersek !! artık 40-50 aralıklarını hedefleriz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    geçen hafta öz ablamlar chery marka çok eski bir hafif ticari araçlarını satmışlardı...bu satıştan 260 tl leri olmuştu...bana değerlendirme konusunda yardımcı olursan seviniriz demişlerdi....brlsm bu sabah agresif çıkınca alamayız umutsuzluğu oluşmuş idi..sonradan da gevşeyince 200 bin tl lik brlsm hissesini 33,30 dan aldık...inanın aldıktan 5-10 dakika sonra da kap haberi düştü.... şimdi yeğenim hayretler içinde kalmış ve çok seviniyor...

kocaer zaten bu sabah tavan yapmıştı onu alamadık...bakalım onun da nasibi burada ne olacak ?? umarım ona karşı da mahcup olmam...geçen haftalarda 21,65 den yine 205 bin tl lik hisseyi başka bir akrabaya almıştık..

bu sefer aldığım öz ablamlar...bakalım tüm sülaleyi buraya toplayacaz gibi..
    Sevgili keko buna benzerini bugün bende yaptım. Benimde kızımın tofaşları vardı düşük almıştı, baktım brlms düşüyor hemen tofaşlarını sattırdım 33,60 dan hepsiyle brlsm aldırdım. Yarım saat geçti geçmedi hareketleniverdi birden. Güzel bir zamanlama oldu. Böyle düşüşler alım için güzel fırsat oluşturuyor. Gene artı kapattı ama ne güzel 36 yıda geçmişti. Neyse yarın geçeriz kısmet olursa. Senin güzel değerlendirmelerin ve diğer arkadaşlarında katkılarıyla bütün portföyümü buna bağladım.
    Hayırlısı inşallah.
    (Yatırım tavsiyesi değildir)

4.  Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Sevgili keko buna benzerini bugün bende yaptım. Benimde kızımın tofaşları vardı düşük almıştı, baktım brlms düşüyor hemen tofaşlarını sattırdım 33,60 dan hepsiyle brlsm aldırdım. Yarım saat geçti geçmedi hareketleniverdi birden. Güzel bir zamanlama oldu. Böyle düşüşler alım için güzel fırsat oluşturuyor. Gene artı kapattı ama ne güzel 36 yıda geçmişti. Neyse yarın geçeriz kısmet olursa. Senin güzel değerlendirmelerin ve diğer arkadaşlarında katkılarıyla bütün portföyümü buna bağladım.
    Hayırlısı inşallah.
    (Yatırım tavsiyesi değildir)
    gerçekten de çok ilginç olmuş..hemen hemen zamanlamamız aynı vakitte olmuş... umuyorum ki ikimiz de mahcup olmayız...benim maliyet zaten 14,35 te...ben her türlü iyi durumdayım...bu saatten sonra akrabalara mahcup olmama derdindeyim..umuyorum ki tüm yatırımcı dostlar güzel bir kazanç elde eder...gesanvari hareketleri var...bu gün attığı kap çok güzeldi...bir bu kadar da ges ile ilgili atarsa brlsm çoşar... sabırla bekliyoruz..

5. bu arada yeğenim elektrik-elektronik mühendisidir...260 bin tl den 200 binini brlsm almış geriye kalan 60 bin ile de gidip kripto almış...her ne kadar kriptoyu onaylamıyorum (haram olduğunu düşünüyorum...çünkü ortada bir mal yok...muhatap yok ) desem de sonradan aldığını öğrendim...bu günkü gençleri zapetmek ve onları bir şey anlatmak çok zor...biraz da mühendis olunca belki de bize eski kafalı gözüyle bakıyorlardır...ama daha ilk günden 14 bin civarı kara geçince çok şaşırdı.... artık hayırlısı diyelim..umarım brlsm den daha çok kazanır da kriptolardan soğur...soğursa belki onları da buraya taşırız...

6. 31 Temmuzda 9.1 milyon dolar (245 milyon TL) solar tarafında (%70'i bizim), sonrasında 413 milyon 160 bin TL en son dün de 272 milyon 695 bin TLlik iş aldık. Totali 857 milyon 355 bin TL yapar. İlk 6 ay ciromuz 1 milyar 236 milyon 186 bin TL olarak gerçekleşmiş. Bu son 23 günde aldığımız 3 işin toplamının ilk 6 aylık hasılatımıza oranı %69.35 çıkıyor, bence muazzam.
    İlk 6 ay %19 net kar marjı ile çalışmışız, aynı marj ile hesaplarsak bu işlerden 163 milyon 334 bin TL civarında kar etmemiz beklenebilir. Bu sene ilk 6 aylık net karımız 235 milyon 505 bin tl olarak gerçekleşmiş.

7.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    26 temmuzda bunu farkedip sormuştum ama dikkate alan olmamıştı
    Hocam ben 31 temmuz itibariyle hisseye giriş yaptığım için sizin bu bahsettiğiniz zamanda forumu takip etmiyordum. Az önce hisse.net'e mail attım ilgili yanlışlığın düzeltilmesi için. İnşallah gerekli düzeltmeyi yapacaklardır.

8. arkadaşlar benim için şirketin hangi pazarda işlem gördüğünün önemi yok...şirketin geleceği olsun ,isterse gip pazarında işlem görsün...o yüzden de açıkçası ben aldığım hissenin hangi pazarda işlem gördüğüne bile bakmıyorum..şirket iyi yolda gittiği sürece zaten bulunduğu sınıfları yukarı geçecektir..

Sayfa 82/137 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •