Sayfa 707/1004 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Viop LIII

1. 2019 gibi battı batacak denilmesine rağmen 10 12 tl lerde aldığım sattım ADEL hissesi 600 tl olmuş!!!

Neeeee ahahahaha

Dolar bazlı yerimizde sayıyoruz amaaaaaaa..

Keza yine 2018 2019 da battı borçlarını çeviremez holding bunu satacak bedelli yapacak başka kurtuluşu yok denilen 4-5 tl lerde sürünen DOAS 308 tl de ve kilit tavan larda kuduruyor..

Dolar bazlı bak yeğenimmmmmmmm..
    Neeeee ahahahahaha..

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ben bir tane istanbul dışında yer arayışına girdim zaten...

dünyanın kırk türlü hali var...

bir yer ayarlamak gerekir...
    Maltadan ev alalim sana, vatandaslikta veririz.

Cok degil 30 milyon TL yeter

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2019 gibi battı batacak denilmesine rağmen 10 12 tl lerde aldığım sattım ADEL hissesi 600 tl olmuş!!!

Neeeee ahahahaha

Keza yine 2018 2019 da battı borçlarını çeviremez holding bunu satacak bedelli yapacak başka kurtuluşu yok denilen 4-5 tl lerde sürünen DOAS 308 tl de ve kilit tavan larda kuduruyor..

Neeeee ahahahahaha..
    Aga senin isin gucun yok mu? Hayatinda ki tek dert bu olsun amk.

4. Bosporus abinin panzehiri gundi abi gelmiş, vaziyet alın. Bubanın oğlu kemal de damlar
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2019 gibi battı batacak denilmesine rağmen 10 12 tl lerde aldığım sattım ADEL hissesi 600 tl olmuş!!!

Neeeee ahahahaha

Neeeee ahahahahaha..
    Ne haber Maserati.!!!!
    Sefil.!!!
    Gıdıvan.!!!

https://m.youtube.com/watch?v=V0H5qxwnRmU

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    yakın vade de 8648,00 kısa denedim bir miktar .. ytd
    bugün zero işlem short devam ... üstteki pozdan sonra 2/3 lük iki realize yaptım ikisinide sonra daha yukardan yerine koyma şansım oldu (burayada yazmıştım ) .. .. spot eski tepesini geçti .. ama vadeli yaklaşamadı bile ...bir anlamı vardır muhakkak.. . isteseler üstteki vadeli fiyatını delip geçmeleri 3dk sürmez ) ... bu durumu nasıl yorumlamalı ? bilemedim .. çokta önemi yok .. sayımdan bağımsız spot garfikte bir range bölgesi oluştu .. bakalım neler olacak kısmet .. bol şans ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7. THY atıcaktım şimdi orada benim takip ettiğim bir formasyon var kırılım gerçekleşmediği için yön anlamında yorumlamayı 2 yönlü yaptığımızda anlamadan yorumlar oluyor , anlatıyoruzda ben kırılıma göre pozisyon zaten alıyorum ama bunu burada o an yazmaya fırsatım olmuyor bu yüzden biraz daha beklemek isterim .

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bosporus abinin panzehiri gundi abi gelmiş, vaziyet alın. Bubanın oğlu kemal de damlar
    boşkuş, bizim su saatlerini çalanları nasıl bulacaz?
    aramızda Türkiye yüzyılını hak etmeyenler var. asasdsad.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 707/1004 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •