Sayfa 881/1003 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    40 veren kimmiş Akbank 35 veriyor daha üstünü duymadım.. HSBC ve odeanin kkm oranı yüksekti onlara sormak lazım verirse en yüksek bu ikisi verir.
    p.tesi % 45 başlıyor dedi benim m.t. hatta hafta sonunu likit fonda geçirin dedi..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Müdürü kaldırırsan artı 2 veriyorlar diye duydum. Ama arkanda sağlam mafya olması lazım
    banka sahibini villasının havuzunda bıcıbıcı yaparken tek bacağından helikoptere emip, baş aşağı vaziyette güzel ege kıyılarımızı bi tanıyalım turu attırarak, ömür boyu geçerli +5 oran almıştım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Operasyon çocukluğu işte böyle bir şey...

Var mi aranızda gecen hafta %40 alan? Bırak %40 ı, % 35 alan?

Ama operasyon çocuğunun biri bu haberleri yapıyor, yaptırabiliyor... Muhtemelen inşaatçı, dolarci, borsacı falandir kendisi..

Ülke operasyon çocuğu dolu...

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    p.tesi % 45 başlıyor dedi benim m.t. hatta hafta sonunu likit fonda geçirin dedi..
    Hangi banka?
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Hiç beyanname vermemiş birisinin eurobond için vermesi , gereksiz ,sınırı geçmemek.lazim bence
    duyduğum kadarı ile sınır içinde kalarak yaşı tutan çocuğu,eş ,akraba üzerinden gidenler var.

6.  Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Bu faizle, parasını bağlayanlara da, allah akıl fikir versin.
    ENAG'ı, gerçek enflasyonu geçtim.
    TÜİK enflasyonunun bile altında.

Gerçekten üzülüyorum, hiç tanımasam bile, parası mevduatta eriyip gidenlere.
    Üzüleceğine ne yapmaları gerektiğini söylede insanlar onu yapsın.Borsaya girsin sonra borsa çöküp parası erimesin.%40 mevduattan fazla getirecek garantili yatırım aracını söyle

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    orada şöyle bir şeyi de hesaba katmak gerekebilir. yılın ilk yarısında aldığınız kuponun vergisini o zamanki kurdan hesaplayıp yaklaşık bir sene sonra tl olarak ödüyorsunuz. bu da enflasyon ortamında bir avantaj.
    çok mantıklı. Bu yapı için 600k usd yeterli gibi görünüyor. 100'er bin USD güzel olur. bakalım var bir hayalimiz

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
     Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Üzüleceğine ne yapmaları gerektiğini söylede insanlar onu yapsın.Borsaya girsin sonra borsa çöküp parası erimesin.%40 mevduattan fazla getirecek garantili yatırım aracını söyle

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Riski sevmeyenler için, Eurobond diyorlar.
    Ayrıca, hiper enflasyon ortamında mala, konuta, arsaya, vs. yatırmakta, sermayeyi kurtarabilir.

Ayrıca, ben de, paranın nasıl riske girmeden erimeyeceğini bilmiyorum.
    O yüzden sadece üzülüyorum.

Ama nasıl eriyeceğini biliyorum.
    Mevduat faizine yatırarak.

Sayfa 881/1003 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •