Sayfa 87/137 İlkİlk ... 3777858687888997 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 689 - 696 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1. faizi bu kadar sert artırarak aslında borsanın da fişini çekmiş oldular...faiz artınca piyasadaki nakiti vakum gibi çekecekler..buda enflasyonun düşmesine dolayısı ile de şirketlerin cirolarının düşmesine neden olur...tabi her sektör aynı şekilde etkilenmeyecektir..yine faizlerin artışı kredi maliyetlerini yukarı çekecektir..bankalara yüklü borçlanan şirketler için olumsuz...

şimdi gözler kur korumalı mevduattan çıkacak paranın nereye gireceğini görmekte....faiz ve borsa alternatiflerdir..o para gelinceye kadar deredeki kurbağa misali biraz işkence çekebiliriz...sanırım bir kaç gün sonra kur korumalı mevduatların sözleşme tarihi yaklaşacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    artırılan faiz ile KKM den çıkacak paraya adres gösterdiler...merkez bankasının politika faizi %25 oldu...bankaların mevduat faizi her halde %30-40 bandında olur...ülkemizde ise enflasyon %100 dür...para enflasyondan korunmak için ya faize yada borsaya gelir..bence borsa yılda en az %50 kazandırır...doğru sektörden doğru hisseler alınmışsa bence kazanç %100-500 aralığında bile olabilir...o yüzden de borsaya ciddi bir nakit girişinin olmasını beklerim...
    kekocan şirketlerın paraya ,kredıye ulaşmsı zordu malesef bundan sonra daha da zor olacak,,şirketlerın karları törpülenecek ve bırçok şirket belkıde küçülme yoluna gıdecek..usd fazla gevserse(ben sanmasamda) brlşm gıbı son çeyrekte kambıyo karı yazan şirketlerde olumsuz etkılenır bu durumdan..artık ne alırsam gıdıyor donemı kapanacak gıbı..secıcı olup ıyı şirketi secenler herzamankı gıbı yıne kazanmaya devam edecektır..endeks 7500 üzerıne sağlam adımlarla kendını atamaz ve altında kapanışlar yaparsa aşağı yonlu gevşemeler mumkun....fazla rısk almadan kuçuk kazançlarla yetinme donemı kendı adıma..herkes için hayırlısı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    kekocan şirketlerın paraya ,kredıye ulaşmsı zordu malesef bundan sonra daha da zor olacak,,şirketlerın karları törpülenecek ve bırçok şirket belkıde küçülme yoluna gıdecek..usd fazla gevserse(ben sanmasamda) brlşm gıbı son çeyrekte kambıyo karı yazan şirketlerde olumsuz etkılenır bu durumdan..artık ne alırsam gıdıyor donemı kapanacak gıbı..secıcı olup ıyı şirketi secenler herzamankı gıbı yıne kazanmaya devam edecektır..endeks 7500 üzerıne sağlam adımlarla kendını atamaz ve altında kapanışlar yaparsa aşağı yonlu gevşemeler mumkun....fazla rısk almadan kuçuk kazançlarla yetinme donemı kendı adıma..herkes için hayırlısı..
    durum öyle görünüyor dostum...yalnız kur korumalı mevduattan çıkacak nakitin nereye gideceği de önemli..çünkü orada devasa bir nakit birikmiş idi..galiba 2,8 trilyon tl...bir kaç güne belli olur diyorlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Endeks artı 1, Bi bizi mi etkiliyor faiz artışı..

5. Ne faizi..doları yav...zaten faiz artışı bilinmiyormuydu..hepsi hikaye..gide epi varsa gider..hisse çok dinlendi.. eşe dosta akrabalara..hisse önerildi..güçlü firma.boş değil ...ama tahtacı bunu biliyor..herekesin bildiği kağıttan para kazanmak zor..çoğu maliyet yazmış.. kan kusturacak tahtacı tabiii

6. Merhaba sayin unsali,
    Sizler daha iyi bilirsiniz ben çok tecrübeli değilim ancak bu konuda size katılmıyorum.
    Hisse 1 aydan az bir sürede 2 kat arttı. Diğer hisseler eksi kapatırken, üstelik diğer enerji şirketlerinden ayrışarak yeşil kapattığı günler de oldu.
    Son günlerdeki düşüşlerine rağmen zirvesinden neredeyse 2 tavan uzaklıkta.
    Bir süre buralarda oyalanması normal gibi geliyor bana.
    Dediğim gibi ben tecrübeli değilim, sadece mantıksal yorum yapıyorum.

Ytd

7. Bu fiyatlar kan kusturma fiyatları değil. Piyasa değeri henüz muadillerine göre çok ucuz. Buralardan yapilacak agresif baskı acemileri dökse de ustaların çok daha fazla hisse toplamasına firsat verir. Ayrica halka açık 108 milyon lot civarı hisse var. 30 liralik bir hisse için çok fazla bir miktar değil. Bu fiyatlarda tutmak isterlerse keko ustad bile aile olarak hisse payımız yuzde 5 i aşmıştır seklinde kap atabilir

8. Perşembe günü yfin&bofa ikilisi citi takasına 1.2 milyon lot almıştı tüm malı cuma yine boşalttı. Citi takası boş yarın yfin&bofa ikilisi agresif satış tarafında olamayacak. Tahtacı yerinde olsam sert yukarı açar bu ikiliyi yukarıdan maliyetlendirirdim..

Sayfa 87/137 İlkİlk ... 3777858687888997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •