Sayfa 115/181 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon
Arama sonucu : 1446 madde; 913 - 920 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by aras67 Yazıyı Oku
    Evet beklenen haber, çok iyi oldu,yatırımcılarına hayırlı olsun,yanlız birilerinin haberi varmış gibi kapanışı karanlık odada 5 lira gibi yüksekten kapaması ilginç.
    Karanlığın tavanından çıkınca şüphelenmiştim zaten, birilerinin kesinlikle haberi varmış. Ağustos sonunda haberi gelecek diye şirket daha önce bilgi vermişti sanırım, buna rağmen henüz haber gelmez iyice yılan hikayesine döndü ve Alfas bedelsizi de akşam onaylanır düşüncesi ile dün bir miktar satış yapıp alfas da almıştım ki alfas bedelsiz onayı da geldi dün akşam, ancak elimden giden o lotlarıma üzüldüm bu haber karşısında. Sağlık olsun kalanlarla yola devam. Fırsat olunca tekrar ekleme yapacağım.

2.  Alıntı Originally Posted by rcan Yazıyı Oku
    Yıllık 65.000 satış hedefleri vardı bildiğim kadarıyla. 2024 de bu rakama ulaşırlarsa neler olur düşünemiyorum.
    Böyle bir durumda bist’in kralı oluruz bence 😀

3. Dün sattıklarımın fazlasını daha yukarıdan aldım bugün. Büyük ihtimalle de bunlara dokunmam uzun bir süre diye düşünüyorum.

4. Bugün bi tavan yakışırdı ama haber güzel bakalım satıilar nasıl olacak hoş ben bu sene mevsimsel de olarak çok bişey beklemiyorum bi otursun iş 2024 guEl olacagı kesin...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bugün bi tavan yakışırdı ama haber güzel bakalım satıilar nasıl olacak hoş ben bu sene mevsimsel de olarak çok bişey beklemiyorum bi otursun iş 2024 guEl olacagı kesin...
    Hala tavan olabiliriz ortak, ben umutluyum. Yalnız dünkü faiz kararı sanayi hisselerinde biraz baskı oluşturmuş gibi, bir de bilanço dönemi de geçti bist beklentileri satın aldı ancak umudum var, bakalım göreceğiz

6.  Alıntı Originally Posted by batu2306 Yazıyı Oku
    Sende hangi çiçekden bal alınacak biliyorsun ortagım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Sende hangi çiçekden bal alınacak biliyorsun ortagım...
    Eyvallah ortak bol kazançlar

Sayfa 115/181 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •