Neden bulacak olduktan sonra sabaha kadar sayfalarca yazılır, yatırımı bitmeyen devam eden sasa örneği varken bizde de bu patron varken burda çocuklara masallar gibi msj okumaya devam ederiz…
Sayın beşiktaş araya girdim kutmanın açıklamalarındwn belli liman için yatırım vaad edilen tutarlar, türk firmaları için sektör oluşturuluyor gibi.. örneğin enkaya iş veriliyor gibi… kısacası bu limanlar alınıp üstünden başka sektörlere de para kazandılırılıyor bize de borç olarwk yansıyor tabi arada neler yeniyor oralar ayrı…
Bu işin de bi sonu olmalı bu kadar limanların toplanması kutmanın da işlerinin sonuna gelmesi, emeklilikmi dersiniz yorgunlukmu dersiniz veya buna yine bi beklenti yaratıyor kutmanmı dersiniz bilmem ama bu oyunun sonunu 2024 sonuna kadar göreceğiz gibi…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Sommers sayın KM ve tahta yapıcı (lar) her kimse bile bile çok hak yiyorlar. Bunu küçük yatırımcınin bile gözüne sokarak yapıyorlar. Bazen lanet olsun diyorum. Ulkemi sevmesem bende banane der birikimlerimle döviz alirdim. Ama göğsümu gererek ülkemi en az herkes kadar seviyorum.
Borsa hayatım olsum ,nefes aldığım her gün sayın KM için bana yarattıklarını yadatmadan ölmeyi nasip etmesin diye her gün en az 5 kez Allah'a yalvarıyorum. Empati yapıyorum. Eğer ben hatalıysam Allah bana bildiği gibi yapsın. Bir insanın canı bilerek bu kadar yakılmaz...
Şimdi bir vicdan muhasebesi yapıyorum. Bir insanın sahip olduğu her güç( başta siyasiler ve karar keçi makamlar) hepsi menfaatleri gereği sizin yanınızda olabilirler, ama siz eğer ölüme inanıyorsaniz bu yapılanları yapmıyorsanız dahi engel olmalısınız.
Sayın KM birgün belki yolumuz kesişir de benden helallik almadan bu dünyadan gitmeyin. Bu yaptıklarınızı oteli dünyada odeyemezsiniz..
Ne helalligi kardeşim alan alır,.satan satar,
Becerene helal olsun,
1.75 e kadar düşen hissede oradan alan servet yaptı,
Borsayı bilmeyenin ogrenmeyede niyeti yok.
Sıfır maliyet olan var birde zarar için serzenişte bulunan var aradaki farkı kavramıyan borsayı bıraksın,işine gücüne baksın zamana vede parasına yazık,
Yt.tv.degikdir.
Sagliklar
Yazım size dokunmuş anlaşılan. Gücümüz yok diye; Tahtada olup bitenleri, sayın KM nin yapacağım deyip zamanında yapmadıklarını görmemezlikten mi gelelim. Sizin soyleminizle kaç kişi 1,75 ten hisse alıp bugüne kadar gelebilmiştir. Geldiyse de saygı duyarım,ama bu genelini yansıtmaz.. Ben bu saatten sonra burada yazılanlar dahil kişilerin samimi ve dürüst olduklarına inanmıyorum..iyi geceler.
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Yer İmleri