Sayfa 146/1001 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Benim pencereden gözüken elektrikli otomobil döneminde kaporta kısmı elektrikliye benzeyen geri kısmı kağnı olan bir hukuk yargı yönetim biçimi var. Bu iktidar yada gelecek iktidar bu kanun yasa hukuk vs ile dünya ayak uyduramaz halkını çete, mafya gibi gayri hukukî insan haklarını tehdit eden yapılarla mücadele edemez halkını koruyamaz en basitinden sağlıklı gıdaya ulaşmasını bile temin edemez. Çünkü hukukun verdiği kararı tam anlamıyla uygulayabilen bir ceza sistemi yok. Adam üç beş suçtan kaç defa ceza alıyor yüzyıllarca ceza alıyor adamın maksimum yatacağı 24 yıl. O da bir şekilde 5-10 yıl sonra denetimli vs serbest kalıyor. Suçluyu hakettiği şekilde cezalandırıran cezasını çekmesini sağlayan bir sistem uygulama yok. Bu devam ettiği sürece bu ülkede bir süre sonra çeteler mafyalar suç örgütleri mantar gibi çoğalır.

2. Çevremde eyt den emekli olanlar kayıtlı yada kayıtsız çalışmaya devam ediyor. Bir kişi hariç hepsi çalışıyor. 40-50 yaş arasında gepe genc adam 10 bin TL ile çocuk mu okutacak düğün mü yapacak kira mi ödeyecek. Hepsi çalışıyor. Eyt nin çıkması ülkeye yapılan en büyük kötülük.

BÜYÜK ZAFERLER YALNIZCA BÜYÜK MİLLETLER TARAFINDAN KAZANILABİLİR!
    30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun !

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Büyük bayramdır 30 Ağustos, her ne kadar 7 düvele karşı yapılmamış olsa bile, büyük zaferdir.

Kutlu olsun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çevremde eyt den emekli olanlar kayıtlı yada kayıtsız çalışmaya devam ediyor. Bir kişi hariç hepsi çalışıyor. 40-50 yaş arasında gepe genc adam 10 bin TL ile çocuk mu okutacak düğün mü yapacak kira mi ödeyecek. Hepsi çalışıyor. Eyt nin çıkması ülkeye yapılan en büyük kötülük.
    E bunu kim çıkartmak için fikir babası boşuna demedik seçim zamanı.

6. İNDİRİM !!!!
    Perşembeden geçerli;
    benzin fiyatlarında 97 kuruş indirim bekleniyor.

Dellendi

26,7331

Sayfa 146/1001 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •