Madem kural:CUMA longla,ptesi artı gap ile sat....
Son haftalarda olan bu ise benden 1 jeton long...
GARAN, KRDMD ve ENKAI long
XU030 8600 potansiyeli var.
Benzerlikler şaşırtıcı..Bakalım bu sefer nereye çevirecek diteksiyonu..
Benim şahsi düşüncem..
Pazartesi ile birlikte 8500 (savrulmalı 8800 u100) hareketi ardından düzeltme için gerekli marj oluşturulmuş olur diye
düşünüyorum.
Yine yüzde 20 verse 7000 7100 falan oluyor işte.
Eee güzel şükela olur..Sonrasında yine ralli mode tabi.
3.çeyrek bilanço dönemine kadar rölanti mod devam etmeli diyordum ama OVP IMF NOT artırımı cart curt derken bir sürü hikaye yaratıldı. Ha adamlar araya bir düzeltme sıkıştırıverir ona da şaşırmam
Son zamanlarda enflasyon ve faiz ile korelasyonu var bistin. Enflasyon egrisi dusmedikce bu borsa dusmeyecek gibi duruyor.
Bu ay enflasyon yillikta yuzde 55 e cikacak, baktim son 4 ayda pozitif baz etkisi de yok.
Nasil olacakta enflasyonu yuzde 60 da tutacaklar. Bence MB den yeni bir guncelleme gelecek.
Bu yil en iyi sartlarda 70 80 arasi olur bence.
-------------
Cuma gunu FITCH tarafindan bence not artirimi gelir, cok spekulatiften, spekulatife ceker
Eger olurda yatirim yapilabilir seviyeye cekerse bu surpriz olur.
Belki kapali kapilar ardinda bunun sozunu verdiler, o yuzden faiz artirdilar. Onumuzde 4 yilda secim yok - yerel secimi saymiyorum -
Bu kurumların isimleri pek güven vermiyor üstadım, hareketsiz şekilde genellikle 3500k üzeri bir portföy bulunduruyorum. Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri