Sayfa 44/1001 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop LIV

1. Biz bu malı aldık düşerse borcu nasjl ödeyeceğim nspscagim el ayak titriyor.

Olm bu fiyata pddd fk mi olur oha Amerikan şirketleri bile ucuz kalmış

Dönüyorsun TL olarak diyorsun ki dayi 1000x olabilir.

Elin ayağın titriyor gece evin içinde 8 ciziyirsun

Bu tarz marketler de VOB yapilamax.

2021 Eylül itibariynen alınan kararlarla epik bir hadise oluştu..

Eee gene Eylül Ekim geldi.

Ya gene olursa

Ya olmazsa dayı bu iş degol delirirsiN...

2. Pd/dd de yanıltır adamı özellikle şimdi. İki sene önce olan herşey bugün tam on katı olmuş. Adam en basitinden şirketini yeniden değerleme yapmıyor. Sen bu değerler çok fazla diyorsun eski değerler gelsin alayım diyorsun kaçırıyorsun. " tırnak içinde uzaya gidenler hariç tutuyorum"
    Misal adamın fabrikası nerede diye bakıyorum açık kapalı alanına bakıyorum. Sahibinden com da aynı bölgede arazi fiyatlarina bakıyorum. Sadece arazi piyasa değerinden fazla çıkıyor. Ama ne yaptık kaçırdık.
     Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Mandiraci abi VOB yapınca şöyle oluyor.

Diyelim endeks 1000 kat artacağını düşünüyoruz. Aldık long. Şimdi pddd fk analizi yapıyoruz diyoruz ki dayı 4 5 sene önce /5 idi bu pddd ler.

Diyorsun ki olabilir.....

Dönüp grafa bakıyorsun olabilir.. bakıyorsun log da sonsuzluğa giden bir şekil var..

Oturuyorsun olabilir... / 3 olsa gene olabilir.

Bunu yapmak mümkün değil...
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yurt dışında yerleşik kişiler, 24 Ağustos haftasında net 341,1 milyon dolarlık hisse senedi, 20,3 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) ve 200 bin dolarlık Şirket Borçlanma Senetleri (ŞBS) sattı.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Pd/dd de yanıltır adamı özellikle şimdi. İki sene önce olan herşey bugün tam on katı olmuş. Adam en basitinden şirketini yeniden değerleme yapmıyor. Sen bu değerler çok fazla diyorsun eski değerler gelsin alayım diyorsun kaçırıyorsun. " tırnak içinde uzaya gidenler hariç tutuyorum"
    Misal adamın fabrikası nerede diye bakıyorum açık kapalı alanına bakıyorum. Sahibinden com da aynı bölgede arazi fiyatlarina bakıyorum. Sadece arazi piyasa değerinden fazla çıkıyor. Ama ne yaptık kaçırdık.

Abi malum şirketler nasıl koç holding i gecebilir diye analiz yapıyorsun.. gidiyor 3x koç holding yapıyor... Cirtta batiyon abi.
    Dolar long Koç long malum hisse cırt aciyorsun. Battin. Borçlu kaldin
    Bunun bir metodu yok abi.

Bu işler iş değil abi

VOB yapmayın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,211
    VOB yapmayın
    bugün hiç viop işlem yapmadım, canım çok sıkılıyor oyalanacak bişeyler arıyorum.

bulamadım.
    Bear_Bull
    @BearBull26

6. Burada trend giriyor trend bozulursa sat. ama asıl gitme nedenleri başka. Halka açılırken eşit dağılım mevzusundan mal küçücük yatirimcida. Onları almak lazım elinden yoksa tahtacısi nasıl olacaksın? Fiyat şeytandır önemli olan kontroldur. fukaraya bırakılır mı tahta? Ky lerden çok kazandım diyenler satıyor, Alıyorlar ellerinden sonra devam ettiriyorlar çok daha gidecek diyen ikinci grup ky alıma devam ediyor bir süre sonra sndaj başlıyor . zirvesinden dolar bazında on kat aşağıya basıyorlar. Yatayda iki sene testere ikinci grup ky nin mali ellerinden alınıyor, sonrasına rayına sokuyorlar. Para değil sahiplik önemli.
    Abi malum şirketler nasıl koç holding i gecebilir diye analiz yapıyorsun.. gidiyor 3x koç holding yapıyor... Cirtta batiyon abi.
    Dolar long Koç long malum hisse cırt aciyorsun. Battin. Borçlu kaldin
    Bunun bir metodu yok abi.

Bu işler iş değil abi

VOB yapmayın

8925,25....................... ortalama ile 12 kontrat ŞORT açtık..... duruma göre ekleme yapacam.....ytd............

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    [IMG][/IMG]
    Katılamıyorum, pek de doğru değil..

Sayfa 44/1001 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •