Sayfa 503/676 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513553603 ... SonSon
Arama sonucu : 5406 madde; 4,017 - 4,024 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Bawer alırsan takip etmesen daha hayırlı olur. Hipnotize ederler Senin de kazancın her daim ve bol olsun.
    Öyle yaptım zaten hocam, hani olur da Eylül ayı ile birlikte bazı fonların büyük hisselere girme olasılığını da düşünerek girdik biraz hayırlısıyla, ama tahta şimdilik izlenecek gibi değil, tahtacının ruh hali iyi görünmüyor, kendine zarar verir bu kafayla.

İyi tatiller.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Defter değeri değil o nominal değer o 1 tl çok farklı bir şey. Ne soruluyor anlamadım ama. 50 tl maliyetiniz var % 100 bedelsiz bölündü benim bildiğim maliyetiniz 25 tl olur 25,5 değil.

Bedelsiz bölünürken lot fazla ise belki bir masraf olur ama o da sanmıyorum ki hisse başına 0,5 kuruş olsun.

Yine de soruyu çok anlamadım. Ama açın bir aracı kuruma telefon genel müdürlüğüne takas bölümünü isteyin en iyi cevabı onlar size verir.Mümkünse banka menşeeli olmasın.

Ben hele üstad hiç değilim propolis varken bize düşmez ne dedi ise o
    Cevaplar için tşk ederim,sorun net aslında 74.093 maliyetim varken bölünme sonrası 37.54 e düştü yani 75.093 oldu.Alım satım falan hiçbirşey yapmadım bu arada.İşin ilginç yanı halk yatırımı 3 defa aradım1. Yuvarlama yapılmış, sorun yok,vsvs gibi cevaplar.2.Bekle düzelir.3.ise maliyetin 1 tl bölünmeye 0,5 kuruş yükselmesi normal dediler ilk defa bedelsizden faydalandım,net bilgi sahibi değilim gerçek olan bölünme sonrası lokum tam 2 kat arttı maliyetim 2kat düştü +50kuruş arttı ..

3. Üstad maliyet 74,093 iken bölündükten sonra 37.54 küsür oldu yani yaklaşık 75.094 e tekabül ediyor sorun burda herkes farklı birşey söylüyor..

4.  Alıntı Originally Posted by emrecan79 Yazıyı Oku
    Üstad maliyet 74,093 iken bölündükten sonra 37.54 küsür oldu yani yaklaşık 75.094 e tekabül ediyor sorun burda herkes farklı birşey söylüyor..
    Öyle bir yuvarlama olmaz. Eski maliyetinizi tam hatırlamıyorsunuzdur. Sonuçta bunlar yazılım ile gerçekleşen işler. Hata oranı düşüktür. Ama yine de araştırın. İçinizde şüphe kalmasın.

5. Benden de bedelsiz kullanım hak kullanım komisyonu adı altında para kesmişler +BSMV. Bunlar normal mi?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by bbekr Yazıyı Oku
    Benden de bedelsiz kullanım hak kullanım komisyonu adı altında para kesmişler +BSMV. Bunlar normal mi?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Olmaz öyle şey itiraz ediniz

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şirket son 1 haftada 150 m USD ve 465 m TL iş aldı ama hissede tık yok, dünkü karanlık odada kapanışı tam 50 kedeme alttan kapattı, bulaşanı yakarım mı demek istiyor, siz de burda olduğunuz göre bir takibe alalım bakalım, bol kazançlar.
    Kardeş şirket o kadar büyük ki bu hisseyi bir değil on tahtacı zor zapteder.
    Bu dediğin dandik hisselrre benzemez

8.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Olmaz öyle şey itiraz ediniz
    2 seneden bu yana bedelsiz verilen hisselerden yeniden alınmış gibi komisyon kesiyorlar. Bende de kesinti yapıldı.

Sayfa 503/676 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513553603 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •