Sayfa 57/1001 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Viop LIV

1. Thy
    Enerjisa
    Kardemir
    Aksa
    Enka
    Şişe
    Ereğli
    Bankaların tümü
    Halkbank
    Vakıfbank

Arkadaş değerli bir inansın anladık da

Fk değerine bak bu şirketlerin 10 defa bak bakalım bu endeksin sahşbi bu hisseler ve ortalamaları % 40 tl bazlı marj zaten gösteriyor

Pahalı iddiası için

Thy 10 fk

Bankalar 5 fk geçmeli o yaşanana kadar kriz beklersek kriz çıkarsa borsa düşer siz isteyince ben isteyince borsa düşmeyecek görüntü bu

Bu forumda amma düşüş sevdalısı varmış ben kimseye Full mal alın hisse alın diyemem ama görüntü BORSA UCUZ

Astor ve alfas pahalı olunca Şaşa Hektaş pahalı olunca Almanya 1 dünya savaşında yenildi biz de yenil sayılıyoruz mu diyeceğiz

Forumda Ciddiyet kaybolmuş bence her ağız olan matematik temel analiz ve gerçeklerden kopup yorum yaparsa gereksiz sürtüşme olur

Pahalı ISRARI BENCE MATEMATİK GERÇEKLİĞe uymuyor has düşer mi 200 dolara borsa bu insan mezara giriyorsa borsa da 100 dolara kadar düşebilir kim bilebilir ki geleceği !

Ama borsa UCUZ UCUZ UCUZdur rasyolar yalan değil gerçektir rasyolar bozulursa baskı oluşur ve düşüş kolaylaşır ! YtD

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Endekste , mantık-temel-teknik bitmiştir.

Kimse kendini yormasın.Şu formasyona-çizgiye denk geldi diye değil,herif istediğ yerden dönecek.Ama doğal olarak o döndüğü yer ortalamaya,bollinger,formasyona vs...bir şeye denk gelecektir.

İsterse 8200 den isterse 9500 den dönderecektir.Bunun da emaresi yok.

Normalde 8350-8400 sıkışmanın fışkırma hedefidir.Oradan dönmesi sadece olasılıktır.Çünkü bu güne kadar pek çok bu kural işledi de-işlemedi de..

Önceden APSD veya MUMLAR öncü olurdu ama artık hiç bir eski kural işlemiyor.8-13 fibo,zaman analizi,MT SİSTEMLER vs...hepsi duman oldu.

Dönme noktasını bilen de ;zaten10 kişi bir rakam söylese birisi tutardan fazla olasılık değildir.

Buradan kaç kişi 6.000 zirve dedi...ben de 7200 zirve bekliyordum( 5200 den beri formasyon hedefi) ama olmadı...

Son 10 yıla bakınca orta vadeli alış yerlerinde isabetliymişim..çünkü hisselerin dibi vardır..ama satma konusunda başarılı değilim..Tepeyi tahmin etmek zor..çünkü hisselerin tepesi yok ve işin içine manipulasyonda giriyor...

GARANTİ tavan iken tupraş eksi oluyor.ERTESİ GÜN tam tersi...bunlar eskiden olmazdı.Adamlar para çıkışına ragmen bu metodla istediği noktaya gidebiliyor.

KISACASI hissede trade iş değil..GARANTİ 6 DAN 60 a geldi..trade eden max. 3x yapmıştır ve tonlarca komisyon ve takip...
    ORTA -UZUN VADE ALIP BEKLEMEK EN GÜZELİ..MİN: 6-10 hisse olmalı..
    Dilimizde tüy bitti bunları 2 senedir anlatmakla burada.
    Şimdi 8000 endeks de bunları sizlerden duymak da ayrı bi gülümsetti beni.
    TA nın en temel kuralının olmadığı bir yerde çizgi çekmek oradan döner buradan zıplar burada tutunur demek de ayrı bir komedi.
    TA nın en temel kuralını sorsam cevap verecek kaç TA cı çıkar o da ayrı mevzu.

3. 3. Çeyrek bilançolarına kadar ciddi bir düzeltme beklemiyorum. 3. Çeyrek bilançolarının da 2. Çeyrekten daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bunu fırsat bilip malı boca edebilirler bilançolarla beraber. Bir de en az iki yıl bekleyebilirim diyorsanız şişe alın. Dua edersiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    3. Çeyrek bilançolarına kadar ciddi bir düzeltme beklemiyorum. 3. Çeyrek bilançolarının da 2. Çeyrekten daha iyi geleceğini düşünüyorum. Bunu fırsat bilip malı boca edebilirler bilançolarla beraber. Bir de en az iki yıl bekleyebilirim diyorsanız şişe alın. Dua edersiniz.
    Ben aldım, 2 sene içinde ne olabilirki!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Ben aldım, 2 sene içinde ne olabilirki!!
    Tanıdıdık eşe dosta tavsiye veriyorum, 6 ay sonra çıkmadı bu diye veryansın ediyorlar. Ben uzun vade demiştim ama deyince, 6 ay bekledik ya daha ne kadar bekleyeceğiz ki diyorlar. Önden diyorum artık 2 yıl bekleyebileceksen al diye. Şişeyle ilgisi yok.

6. Şişe demişken bugün cam tuğla alacaktım, çekyadan ithal malın tanesi 80 şişecamınki 120 liraydı. Şekil ebat olarak aynıydı. Satan adama sordum ne farkı var diye, ben de bilmiyorum bence aynı kalite dedi. Teraziye koydum gramajı da aynı. Dış cephe iç cephe farkı mı var diye sordum, ikisi de olur dedi. Pişme sıcaklığı mı farklı acaba emin olamadım. Kafama yatmadı araştırayım dedim. Var mıdır ilgisi bilgisi olan.

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Senin viop basliginda yazdigin gumus pozisyonlari gercekten acti isen zaten suan coktan 0 lamis olman gerekiyor
    hic haber araba suan shortculari tek kurtaricak BOFA . BOfa short acmaya devam eder YKB de long acmaya devam ederse Bofa nasil olsa YKB nin anahtarini alir o esnada bizde nemalaniriz
    didim ona

''gümüş nedir, teneke..'' diye.. hala gümüş peşindemi koşuyor

8.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Şişe demişken bugün cam tuğla alacaktım, çekyadan ithal malın tanesi 80 şişecamınki 120 liraydı. Şekil ebat olarak aynıydı. Satan adama sordum ne farkı var diye, ben de bilmiyorum bence aynı kalite dedi. Teraziye koydum gramajı da aynı. Dış cephe iç cephe farkı mı var diye sordum, ikisi de olur dedi. Pişme sıcaklığı mı farklı acaba emin olamadım. Kafama yatmadı araştırayım dedim. Var mıdır ilgisi bilgisi olan.
    Uluslararası iktisatın matematiksel temelini oluşturan teoriler var.

A ve B ülkesinde 2 aynı fabrika olsun. Kendi ülkesine maksimum fiyattan satarken komşu ülkelere marjinal fiyattan satar, bu rekabet yaratır. Öte yandan Dünya Ticaret Örgütü bu işin öldürücü rekabet olmaması için kurallar getirir, ülkeler damping yapanlara soruşturma açar.

Her ülkedeki yerli dağıtım ve bayi ağı ile yerli üretici arasında güçlü bağ vardır, ithalatçı ise nerede ucuz ise oradan getirir.

Yerli lobi ithalatın kalitesiz olduğunu, yerli istihdamı bitirdiğini vs söyleyerek lobi yapar, hükümet de gümrük vergilerini artırır.

Geçen bir yerli çimentocu İspanya'daki rekabetini anlatıyordu, onlar fiyat kırdı biz de kırdık, onlar indirdi biz de indirdik, en sonunda bizim oradaki varlığımızı kabul ettiler vs diyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 57/1001 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •