Sayfa 97/137 İlkİlk ... 47879596979899107 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 769 - 776 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    bofa 700e kadar düştü 1.5 mılyondan
    talep var bu hissede...ky seviyor bu hisseyi...aldırdığım akrabalarım haberim yokken son günlerde sürekli takviye yapmışlar... onlar yapıyorsa diğer ky lar da yapıyordur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    talep var bu hissede...ky seviyor bu hisseyi...aldırdığım akrabalarım haberim yokken son günlerde sürekli takviye yapmışlar... onlar yapıyorsa diğer ky lar da yapıyordur...
    heryerde var takvıye yapan bence dınlense daha ıyı bugun enteresan bır gun bofayımı ıstemıyor iş bakalım 700bınde su anda 1.5 mılyon mal vardı tavandayken

3. Bofa maliyet 46.6
    Qnb 46
    Yfin 44.6

Ayrıca bu üç kurumun citi takasından işlem yaptığını bugün değil eski mesajlara bakarsanız 3 haftadır söylüyorum.. Artık stajyere mi yazdırmışlar size mi yazdırmışlar bilmiyorum algoyu

4.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Bofa maliyet 46.6
    Qnb 46
    Yfin 44.6

Ayrıca bu üç kurumun citi takasından işlem yaptığını bugün değil eski mesajlara bakarsanız 3 haftadır söylüyorum.. Artık stajyere mi yazdırmışlar size mi yazdırmışlar bilmiyorum algoyu
    gün sonunda bu üç kurumun elinde hisse kaldı mı acaba ?? yarınki süreç sence nasıl olacak ?? bunlar tekrardan almaya mı başlayacak yoksa ellerinde varsa o kalanları mı satacaklar ?? tahtacı bunlara iyi maliyet yaptırmış... acemi ky lar bile trade yaparken bu kadar yüksek maliyet yapmaz... insanın aklı robotlara üstün mü geliyor ne ...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Keko citi de şu an 1.8 milyon lot var ama hiç 300.000 lot altına düşmedi. Yarın için neyi planlar tahmin edemiyorum. Eğer elinde kalmasaydı yukarı sürme ihtimali yüksekti citi ye ucuza mal vermezdi ama hala elinde trade edecek malı var..

6.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Bofa maliyet 46.6
    Qnb 46
    Yfin 44.6

Hep rakam hem fiyat. Hiç mi şaka matrak yapmiyalim?
    Maliyet, takas bilgileri evrenin sırrı olacak kadar değerli mi?

Ne gerek var bu kadar agresif tepkiye?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Hocam dalga geçtiğini sandım kusura bakma

8.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Hocam dalga geçtiğini sandım kusura bakma
    Bilgi paylaşımı yapan insanlara saygı duyuyorum. Mesajim forumda bunun aksi izlenim veriyorsa ben özür dilerim. Amacım kesinlikle konuyu sulandırmak değildi.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 97/137 İlkİlk ... 47879596979899107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •