Sayfa 278/1001 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu defada borsayı düşürmek için azeri İran gerginliğimi yaratıyo bizim ayular
    Ağa dan başkası düşüremez abi bomba atsan düşmez borsa diyen biri vardı. Ama ben yine de geceye hisseyle girmem. Bir ayda aldığını bir günde geri alır. Hele o sekiz tabanı gören biri olarak hiç öyle bir riski almam. Daha önce dediğim gibi bende Alper deki gibi ne büzzük ne daşşk var.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dünya Mossad Başkanı'nın bu açıklamasını konuşuyor! "Bedel ödetmenin zamanı geldi

David Barnea, Rusya'nın İran'a gelişmiş silah sağlamasından ve "bunun varlıklarının sonunu getirmesinden endişe duyduklarını" söyledi. İran'a "bedel ödetmenin zamanının geldiğini" dile getiren Barnea, İran'a bu bedelin "sahadaki işbirlikçilerinden en üst rütbelere kadar, İran'ın derinliklerinde hatta Tahran'da ödetilebileceği" tehdidinde bulundu.

Ne diyordu Erbakan Irak, Suriye, İran, Türkiye

https://www.dailymotion.com/video/x28gxig

https://www.facebook.com/SilahveSava...4825036741671/

Ordu'ya iftira atan orman çocukları var bu ülkede. Bence bu adamları yüksek yerlerden uzaklaştırmak lazım.
    Bu adamlar abd'nin paralı askerleri, şeref yoksunları.
    Bu helikopter lafı da durup dururken söylenmedi.
    Bunlara ders vermediğimiz sürece ********liklerine devam edecekler.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bakalım dolar bazlı endeks golden cross napacak

bu hafta önemli artık..

tahminimce dalgalar büyük olur.

Emlak tiriliçe tatlısınu naptın ?
    Ben cuma verdim acık..

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dünya Mossad Başkanı'nın bu açıklamasını konuşuyor! "Bedel ödetmenin zamanı geldi

David Barnea, Rusya'nın İran'a gelişmiş silah sağlamasından ve "bunun varlıklarının sonunu getirmesinden endişe duyduklarını" söyledi. İran'a "bedel ödetmenin zamanının geldiğini" dile getiren Barnea, İran'a bu bedelin "sahadaki işbirlikçilerinden en üst rütbelere kadar, İran'ın derinliklerinde hatta Tahran'da ödetilebileceği" tehdidinde bulundu.
    Eyvah Eyvah..!! ..Bu hafta İran harabeye dönecek...Bir sonraki hafta ise İsrail haritadan silinecek....

İran İslam Devrimi Tarihin en büyük uluslararası yapay siyasi kurgulardan biridir.....Zamanında Orta doğunun en güçlü ülkesine, en güçlü ordusuna, en güçlü istihbarat teşkilatına sahip Laik Şahlık rejimini Paris de yaşayan altını ıslatan bir moruk Molla tarafından yıktırdı değilmi?.....

Bu planlanmış kurgu emperyalistlere trilyonlarca dolar kazanç 45 yıllık başarılı bir bölgesel dizayn, İsrailin ulusal birlik ve bütünlüğünü korumada en büyük katalizör misyonu sürdürmeye devam ediyor........Ama bu kurgununda sonuna geliniyor...Belki bir kaç yıl sonra fişini çekerler....Ama 10 yıl daha devam edemez.....

Batı benzer bir kurguyu bu defa Sünnilik ve halifelik ayağı olarak FETÖ üzerinden Türkiye Cumhuriyetine karşı gerçekleşmeyi planliyordu....Çok ucuz kurtulduk...15 Temmuz şehitleri Çanakkale şehitleri kadar değerlidir....Onlara minnetarız.........Siyasal islamcılık boş bir hayal ve emperyalizmin çok kolay şekilde kullandığı bir aparat ve tuzağıdır...

5. Kerevitaş'da Fiili dolaşım artmış ortaklar biraz satmış KAP açıklaması göremedim.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kerevitaş'da Fiili dolaşım artmış ortaklar biraz satmış KAP açıklaması göremedim.

Abi emlak uçak biletlerini gönderdi mi ne zaman gidiyorsunuz amerigaya.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi emlak uçak biletlerini gönderdi mi ne zaman gidiyorsunuz amerigaya.
    Zamanında gitsen anlamı olur şimdi arabayı da satsam diyorum evden bütün dünya incelenebiliyor.

Yabancı ülkeye gidenler genelde girişimci cesaretli kişiler oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Zamanında gitsen anlamı olur şimdi arabayı da satsam diyorum evden bütün dünya incelenebiliyor.

Yabancı ülkeye gidenler genelde girişimci cesaretli kişiler oluyor.
    Abi siz girişimcilik için değil ceviz kırıp geleceksiniz.

Sayfa 278/1001 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •