Sayfa 511/678 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 5420 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,439
    ASELSAN yabancı oranı 11 Eylül 2023 % 26,21. 12 Eylül 2023 % 26,85.
    Fark % 0,64. (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. Amerikandan F16 ile ilgili bir haber düşebilir i acaba , yada yaptırımlar ile ilgili , sürpriz olabilir diye düşüşde bende satmadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. cuma kapanış alarm verdi.eski kurtlar bilir.temel analizcilerde bilir.yabancılar zaten biliyor.bakın kafasını kaldıramıyor.yeni gelen 2 milyon kardeşlerimizi mallandırıyoruz .devam asıl çöküş mallandırma bittikten sonra .

4.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    cuma kapanış alarm verdi.eski kurtlar bilir.temel analizcilerde bilir.yabancılar zaten biliyor.bakın kafasını kaldıramıyor.yeni gelen 2 milyon kardeşlerimizi mallandırıyoruz .devam asıl çöküş mallandırma bittikten sonra .
    Kapanışta rezil olacaksın..Tahtayı nasıl işlediklerine bir bak.Belli ki papağan moduna bağlamışsın..

Sahibinin sesi..

5. Bankadan gelen cevap alıntısı

[QUOTE=Salih Karakaya;6547768]Yukarıdaki yazımı dikkate almayın. Komisyon oranından bahsedince takas komisyonu kesilmiş sandım.
    Yatırım hesabı özetimden kontrol ettim. Aselsan bedelsiz hisse ile ilgili hiçbir ad altında kesinti yok. Bankanız 'bedelsiz katılım ücreti'' adı altında kestiği parayı maliyetlere nasıl yansıtmış onu da anlamadım. Ama yine de İş Bankası'na soracağım.[/QUOTE
    ]Bununla birlikte; bedelsiz sermaye arttırımın tamamı kar yedeklerinden yapıldığı için tamamının itibari değerinin 1-TL üzerinden hesaplandığını ve maliyet hesaplamasında herhangi bir sorun bulunmadığını tarafınıza bildiririz.YANİ SONUÇ OLARAK HERKESTE AYNI HATA VAR KİMSE FARKETMEMİŞ HERALDE

6. Ben de öyle bir durum yok.Tam %50 maliyet düşmesi var. Bedelsizde ben değeri 1 tl'de olsa para ödemiyorum ki maliyetim artsın. Yuvarlak açıklama yapılmış. Konu hakkında net bilgi verilmemiş. BDDK'ya şikayet edin.Elbette maliyet değerlerinizden eminseniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,439
    ASELSAN yabancı oranı 13 Eylül 2023 % 26,34. 12 Eylül 2023 % 26,85.
    Fark % -0,51. (Kaynak İş Yatırım).
    Son düzenleme : Eko-Psike; 14-09-2023 saat: 10:18.

Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8. Sayın Emrecan79 niye söyleneni dinlemiyorsun. Meksa yatırım takas bölümü emekli olmadı ise Cüneyt Şare olmalı ara sor.Yok mail atmışsın yok cevap gelmiş.Niçin bu bileni dinlememe konusunda bu kadar ısrar ediyorsunuz anlamıyorum bu işlerde ........
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 511/678 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •