Sayfa 274/1001 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Hocam aynı şeyi evvelden beri söylerim zati. Çok ciddi bir vergi reformu, servet vergisi, nereden buldun yasası ve kayıtdışı ile mücadele olmadıkça bu ülkede çoğunluğu oluşturan bordrolu çalışan ve emeklinin iki yakası bir araya gelmez, gelemez. Bunları yapmadan bile 4 milyon memurun yıllık maaş yükünden daha fazla tahakkuk eden vergiyi toplayamıyorsun. Hem de bu çağda. Toplamıyorsun aslında.

Yok Şimşek miş, yok sermayeymiş, Araplarmış, IMF miş hikaye abi. Düzen acayip bozulmuş, hırsızlık, arsızlık düzen olmuş. Bunu çözmedikçe sabit gelirli ve emeklinin işi bitik.

Şu ortamda Maliyeci Bakan çıkıp enflasyonun sorumlusu memur maaşı diyor, bütçe gelirini arttırmak yerine kısıntıyı memurdan,emekliden, işçiden yapacağım diyor.

Değişen hiç bir şey olmayacak. Daha da kötüye gidecek. Zengin daha zengin olacak, fakir daha fakir.

Lan işimi yapıyorum, alın terimle kamuda iş yapıyorum, verdiğim dersten yüzde 15-20-27 vergiyi kesiyor, kurs açıyorum, yüzde 30 a el koyup üstüne vergiyi bir daha kesiyor. Borsa da kazanıyorum hiçbir şey almıyor)) Ulan böyle düzen mi olur en basitinden.

Sağlık Bakanı Koca: Türkiye'de Eris varyantı 9 kişide görüldü

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Problemlerin çözülmesi istenmiyor!
    İsteyenler sistemin dışına itiliyor!

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam aynı şeyi evvelden beri söylerim zati. Çok ciddi bir vergi reformu, servet vergisi, nereden buldun yasası ve kayıtdışı ile mücadele olmadıkça bu ülkede çoğunluğu oluşturan bordrolu çalışan ve emeklinin iki yakası bir araya gelmez, gelemez. Bunları yapmadan bile 4 milyon memurun yıllık maaş yükünden daha fazla tahakkuk eden vergiyi toplayamıyorsun. Hem de bu çağda. Toplamıyorsun aslında.

Yok Şimşek miş, yok sermayeymiş, Araplarmış, IMF miş hikaye abi. Düzen acayip bozulmuş, hırsızlık, arsızlık düzen olmuş. Bunu çözmedikçe sabit gelirli ve emeklinin işi bitik.

Şu ortamda Maliyeci Bakan çıkıp enflasyonun sorumlusu memur maaşı diyor, bütçe gelirini arttırmak yerine kısıntıyı memurdan,emekliden, işçiden yapacağım diyor.

Değişen hiç bir şey olmayacak. Daha da kötüye gidecek. Zengin daha zengin olacak, fakir daha fakir.

Lan işimi yapıyorum, alın terimle kamuda iş yapıyorum, verdiğim dersten yüzde 15-20-27 vergiyi kesiyor, kurs açıyorum, yüzde 30 a el koyup üstüne vergiyi bir daha kesiyor. Borsa da kazanıyorum hiçbir şey almıyor)) Ulan böyle düzen mi olur en basitinden.

Kayıtdışı ekonomi olunca terör, uyuşturucu, mafya, çocuk ticareti, kadın ticareti gibi yapılar hemen ortaya çıkıyor. Kayıtdışı ekonomi demek illegal yapılar demek. FETÖ ve PKK bile buradan besleniyor. Mafya ve Uyuşturucu çeteleri buradan besleniyor. Organ ticareti yapanlar buradan besleniyor. Kadın ve Çocuk ticareti yapanlar buradan besleniyor.

5. Ayhan Bora Kaplan ın villa ve araba aldığı iddia edilen Yargıtay üyesi Yüksel Kocaman, görüşmeyi doğruladı.

https://medyascope.tv/2023/09/13/ayh...eyi-dogruladi/

Yüksek yargıda Bato ve Kocaman rahatsızlığı.
    Eski İzmir Başsavcı Vekili Okan Bato ile eski Ankara Başsavcısı Yüksel Kocaman hakkındaki iddialar yargı kulislerini de hareketlendirdi. Bir yüksek yargı mensubu, "Mücadelemize zarar
    veriyorlar" dedi.

https://www.gazeteduvar.com.tr/yukse...-haber-1637744

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İstanbul’da lüks sitede çatışma: Altı İsveçli gözaltına alındı, evlerinden cephanelik çıktı

İstanbul Sarıyer'de bir sitenin içinde bulunan bir kafeye, iki motosikletli kişi tarafından ateş açıldı. Olay yerindeki 6 İsveç vatandaşı, saldırıya silahlarıyla karşılık verdi. Saldırganlar, kaçmak için kullandıkları araçla birlikte gözaltına alındı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...cikti-7803195/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    İstanbul’da lüks sitede çatışma: Altı İsveçli gözaltına alındı, evlerinden cephanelik çıktı

İstanbul Sarıyer'de bir sitenin içinde bulunan bir kafeye, iki motosikletli kişi tarafından ateş açıldı. Olay yerindeki 6 İsveç vatandaşı, saldırıya silahlarıyla karşılık verdi. Saldırganlar, kaçmak için kullandıkları araçla birlikte gözaltına alındı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...cikti-7803195/
    Abi turistler de mi silahla geziyor.

8. Bundan sonra vergi de toplanmaz. Sistemde rüşvet ile yürür. İstanbul'da maliye de memur olan biri aldığı 25-30 bin ile nasıl geçinecek. Bu adam bu maaş ile sağlıklı rüşvet almadan denetim yapabilir mi. Geçim sıkıntısı çeken memur polis her kimse illaki pisliğe bulaşır. Aç tavuk fırın deler demişler.

Sayfa 274/1001 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •