Sayfa 519/1001 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop LIV

1. teknikciler bakabilir mi BTC de ralli baslangıcına yaklasıyror muyuz ?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Günlük barın önemi yok..
    Sadece viop da işlem yapanları bağlıyor.
    Burada da ciddi kontrat ile işlem yapan ya 1 ya 2 oyuncu varsa ancak vardır....
    Spotta zaten olay hisse bazlı.. Endeksteki artış yada azalış da ekstrelerdeki kar zararı yansıtmıyor...
    çok doğru

mesela aşağıdaki grafik xtumy yani 100-endeks dışında kalan 400 kusür kağıdın ortalaması, borsa istanbulun russell-2000 endeksi de diyebilirsin.. mayıs seçim ayında 200-günlük mavi ortalamayı test etmiş, ordan beridir 3 ayda yüzde 120 yazmış, ekstreler için gerçek benchmark bu endeks

soldaki son 45 gün üç defa çentik yemiş, ilki 10.ağu günü, ertesi gün cuma günü comeback yapmış, sonra 23-24 ağustos satış yemiş, 25.ağu cuma comeback yapmış.. bu hafta 11-12-13 ağu üç gün satış yedi, ve dün comeback yaptı, 20-günlük ortalamaya kadar derinleşti satış.. dün geri döndü, bakalım bugünü nasıl bitirecek

3. geldik ekran başına tekrar bakalım neler çıkacak...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Bankof mudur nedir, verin şunun parasını da atın masadan, bu ne ya resmen gargara yapıyor.

Bakmak ve görmek!?

5. Herif akşama haftalık kapanışı düzgün yapmak için nakit topluyor muhtemelen, son dakika veya karanlık odada da alıp trend devam ediyor diyecek belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Bankof mudur, nedir verin şunun parasını da atın masadan, bu ne ya resmen gargara yapıyor.

Bakmak ve görmek!?
    Bankof'un En Çok Para Çıkışı Olan Senetleri ...

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    çok doğru

mesela aşağıdaki grafik xtumy yani 100-endeks dışında kalan 400 kusür kağıdın ortalaması, borsa istanbulun russell-2000 endeksi de diyebilirsin.. mayıs seçim ayında 200-günlük mavi ortalamayı test etmiş, ordan beridir 3 ayda yüzde 120 yazmış, ekstreler için gerçek benchmark bu endeks

soldaki son 45 gün üç defa çentik yemiş, ilki 10.ağu günü, ertesi gün cuma günü comeback yapmış, sonra 23-24 ağustos satış yemiş, 25.ağu cuma comeback yapmış.. bu hafta 11-12-13 ağu üç gün satış yedi, ve dün comeback yaptı, 20-günlük ortalamaya kadar derinleşti satış.. dün geri döndü, bakalım bugünü nasıl bitirecek
    Benzer düşünüyorum...
    XTUMY izlenmelidir. XU100 ile korelasyonu da izlenmelidir... Zaten dün de bir korelasyon grafiği paylaşıp alım gelebileceğini yazdım..Dünden beri XTUMY daha pozitif ayrıştı...
    XTUMY de 22 günlük altında kapanışlar başlamadan da kendi adıma oyunda olmaktan korkmam...Dün bu ortalamaya değdi...Oradan da kalktı...Zaten o yüzden de dün nakiti olanlar için iyi fırsat oldu diye yazmıştım.
    Sadece ben alışkanlık olarak genelde 20 değil 22 günlük kullanıyorum
    İlaveten portföyümde bist100 dışı şirketler de olduğu için ayrı önemi var benim için.

Sayfa 519/1001 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •