Sayfa 1454/2208 İlkİlk ... 454954135414041444145214531454145514561464150415541954 ... SonSon
Arama sonucu : 17662 madde; 11,625 - 11,632 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun hafta içerisinde kabul ettiği Türkiye raporunu değerlendirdi:

❝Avrupa Birliği Türkiye'den kopmanın gayreti içerisindedir. Gerekirse Avrupa Birliği ile yolları ayırabiliriz❞.
    @erefefik

2.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Parlamentosu'nun hafta içerisinde kabul ettiği Türkiye raporunu değerlendirdi:

❝Avrupa Birliği Türkiye'den kopmanın gayreti içerisindedir. Gerekirse Avrupa Birliği ile yolları ayırabiliriz❞.
    Ab dağılacak. Italya, Yunanistan, Ispanya, Portekiz, Bulgaristan, Romanya, Hirvatistan bu asalakları sırtlarinda mi tasiyacaklar?
    Sepeti koluna, herkeş yoluna.
    Globallesmeymis, Kuresellesmeymis coktan bitti bunlar.
    Artik cok kutuplu bir dunya var. Yerellesme var.
    Kendi yaginla kavrulmak, kendi kendine yeterli olmak var.
    Ne kadar ekmek, o kadar küfte var.
    @erefefik

3. https://twitter.com/aykiricomtr/stat...88551749579039

Aykırı
    @aykiricomtr
    Kültür Bakanlığı Sanatçısı Orhan Feyman: "Yılmaz Güney, Club 12'de (İstanbul Sıraselviler) ağabeylerim İlhan Feyman'ı boynundan diğer kardeşim Alper Feyman'ı kalbinin üstünden bıçaklayıp karanlıktan istifade ederek kaçtı. Olaya sebep olan Tuncel Kurtiz kaçamadı ve çok ağar hasar aldı.Günler sonra araya film yapımcıları girdi ve yılmaz af diledi."

Feyman'ın bu açıklamasını o dönem Yılmaz Güney'in sevgilisi olan Gülsüm Kamu, bir röportajında böyle doğruladı ve bir başka suç itirafında bulundu:
    "Yılmaz Güney çok ciddi, çok sert bir adamdı. Mesela hep beraber bir gece kulübüne gideriz, mini etek giymişsem hemen mendilini çıkarıp bacağımı örterdi. ‘Benim yanımda bir kadın bu şekilde oturamaz’ derdi. Club 12’de bir gece ben sahnedeyken bir pandomima koptu. Yılmaz Güney, İlhan Feyman’ın bizim orkestrada çalan kardeşini göğsünden bıçaklamış. Yakın arkadaşım Tülin Elgin’le beraber kaçıp bizim eve gittik.Gece yarısı kapı çalındı. Bir baktım askeri bir cip, Tülin’le beni alıp şahit diye karakola götürdüler. Ne diyeceksin, ikimiz de ‘Biz hiçbir şey görmedik’ dedik. Yine Yılmaz’la bir film çekiyoruz, benim o tarihte kırmızı Pontiac Lemans bir arabam var. Setten dönüyoruz; Yılmaz ‘Bırak ben kullanayım’dedi. Çok da içkili, versem bir türlü, vermesem bir türlü. Çaresiz verdim, tam Tarabya’da birisine çarpmasın mı? Allah’tan ölüm kalım yok, hemen beni geçirdi direksiyona. Karakola gittik, hadise benim üstüme kaldı, ertesi gün ‘Gülsüm adama çarptı’ oldu."
    2 gündür Yılmaz Güney muhabbeti dönüyor. Bir taraf yerin dibine batiriyor, bir taraf temizlemeye çalişiyor. Boş muhabbet, gerçekleri yazanlara küfürler ediliyor.
    Ne bekliyorsunuz abi? Tahsili olmayan, siradanin da altindan bir adam.
    Bu adamdan elit olmasi bekleniyor. Kolay mi?
    Hastalıklarini uzerinde tasiyor işte.
    Yönetmen degil diyenler var.
    Tek bir filmi varsa, yönetmen olmak icin yeterlidir.
    Sacma sapan kovboy filmleri bile var. Arkadas diye politik bir filmi var, bence sacmaliktir. Bu adam ne zaman bu ulkenin duzenini silah zoruyla degistiririm düşüncesine kapildi, ondan sonra tamamen saçmaladı, savruldu ve yokoldu, gitti.
    Halbuki 1970 yilinda cekilmis, çok iyi bir filmi, Umut filmini cekmistir.
    Baba diye bir filmde oynamis, cok guclu oyunculuk sergilemistir.
    Yine cezaevinde yatan cocuklari oynattigi filmi var. Kustarica'dan 20 sene once.
    Yonetmen degildir diyemeyiz. Umut diye filmi var. Senaryo da kendisinindi galiba.
    Oyuncu degil diyemeyiz.
    Fakatvyedigi haltlar da ortada yani.
    @erefefik

4. https://twitter.com/ajans_muhbir/sta...29492741026262

🎙 Muhbir
    @ajans_muhbir
    Duygusal terapi ile insanların orgazm sorununu çözdüğünü söyleyen terapist gündem oldu.
    Linkte video var. +18 denebilir mi bilmiyorum ki? Görüntüde çözmüş sanki.
    @erefefik

5. Mahfi Eğilmez
    @mahfiegilmez
    Kötü paranın iyi parayı kovduğu gibi, kötü politika iyi politikayı kovuyor.
    Çirkefle nasıl uğraşacan? Ipin ucu pustun eline gecmiş.
    @erefefik

6. https://twitter.com/temmuzhaber/stat...37733260628169

THS haber ajansı
    @temmuzhaber
    🔴 Robert F. Kennedy Jr'ın katıldığı bir etkinlikte, polis kılığına girmiş ve silah taşıyan bir kişi tutuklandı.
    Bunu yazmıştım. Olmezse adaylik konusunda şansi var diye.
    Bu bir tehdittir ve cok ciddiye almak gerekir.
    Ismi Kennedy olanın ölme ihtimali, Titanic olanin batma ihtimali yuksektir.
    Gecenlerde icinde cok zenginlerin oldugu, Titanic isminde bir denizalti yuzeye cikamamisti.
    Isminizle kaderiniz arasinda baglanti var.
    @erefefik

Nuri abi yatırımlık. Mezar yeri satıyorlar.!!
    Sabancıya komşu olmak istermisin.???
    Fiyatı çok uygun.!!!
    7.500.000 TL.!!

https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post6559304

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. https://twitter.com/eha_medya/status...08642063056952

EHA MEDYA
    @eha_medya
    Osmangazi Köprüsü'nde seyir halinde olan birçok aracın lastikleri aynı anda patladı

▪️Olayı görüp tedirgin olan sürücüler araçlarını emniyet şeridine çekti.
    Linkte video var. Atılinca, dik düşen çiviler var. Yola bunlardan atilmis olabilir.
    @erefefik

Sayfa 1454/2208 İlkİlk ... 454954135414041444145214531454145514561464150415541954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •