Sayfa 373/661 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. İzmirli Hoca şu senin BTCIM yakınlarında bir arazi vardı bayağı değerlenmiştir satıp yukarıdaki analize kaldıraçlı bassana.

Hatırladın mı bir ara piyasayı bitirmiştin millete akıllar veriyordun.Gömdüğün o piyasa Süper Grand Cycle cinsinden bir bull market yapmış sen hala aynı riw riwleri ediyorsun bu topiclerde yorulmadın mı artık. Zira çok biliyor olsan önce bu yükselişi öngörürdün. O zaman ettiğin riw riw leri de etmezdin.Sen de ancak olmuşu yorumlayacak teknik analiz bilgisi var hiçbir zaman daha fazlası olmadı olmayacak.....

Bundan sonrası çok iyi bir beyin cerrahı cinsinden bilgi yetenek kabiliyet gerektirir. Çok zorlama kendini.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Bankadan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada yönetim kurulu tarafından, Greeneco Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin Acarsan Makarna Grubu'na ait olan yüzde 50 oranındaki payının; yaklaşık 50 milyon dolar tutarındaki kısmının, Acarsan Makarna Grubu'na kredi sözleşmeleri kapsamındaki bankanın alacaklarından mahsup edilmek üzere, yaklaşık 130 milyon dolar bedelle banka tarafından devralınması için yetki verildiği belirtildi.

İş bankası burada gönüllü bir yatırım amacıyla bu hisseyi devir almıyor diye anlıyorum.. Şirketin bankaya bir borcu var ve ödeyememiş, banka da bu borca karşılık mahsup edilmek üzere şirketin hissesini devir alıyor, hepsi bu...Yukarıdaki yorumlarda sanki banka yönetim kurulu toplanmış ve enerji şirketine yatırım yapmaya karar vermiş gibi algı oluşturulmuş. Ben bu şekilde yorumlamadım, yorumcu arkadaşlardan özür dilerim. Banka için olumlu bir şey mi ? tabi en azından verdiği kredi batık değilmiş.. Doğru işletilir veya rehabilite edilip satılırsa bankaya fayda sağlar.. Yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    10 milyar sermayeli bankanin %100 sahibi oldugu 11 milyar sermayeli holdingi var
    Yalan dünya
    Hatirla sev-gi-liiiii
    O mesut ge-ce-yiiiii
    Çamların allll-tın-daaaaa
    Bla bla blaaaaaaa

4. Ondan mı bir çuval para verip bilmem kaçtan KONTR alıyor.Ya da İSMEN de bazı yazılar var okuyun biraz orada da zamanında birini kurtarmışlar ki bence çökebilirlerdi de yapılmamış.Şimdi ederi ne? Zorunlu da kalsa ne olursa olsun o sektör arkasında bu grubun gücüyle elmas gibi parlar. Bir dost.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385

6. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada , "Avrupa Birliği, Türkiye'den kopmanın gayreti içerisinde. AB'nin Türkiye'den kopuş hamleleri yaptığı bu dönem içerisinde değerlendirmelerimizi yaparız. Bu değerlendirmeleri yaparız bu değerlendirmelerden sonra da AB'den gerekirse yolları ayırabiliriz" diye konuştu.

Düşüş için pazartesi güzel bir malzeme geldi....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada , "Avrupa Birliği, Türkiye'den kopmanın gayreti içerisinde. AB'nin Türkiye'den kopuş hamleleri yaptığı bu dönem içerisinde değerlendirmelerimizi yaparız. Bu değerlendirmeleri yaparız bu değerlendirmelerden sonra da AB'den gerekirse yolları ayırabiliriz" diye konuştu.

Düşüş için pazartesi güzel bir malzeme geldi....
    Turkexit yani...

Avrupa birliğinin bizi almayacağı bilinen birşey zaten iki tarafta oynuyor.
    Avrupa birliğinin ilerde dağılması yüksek bir olasılık.
    Belki benim ömrüm bunu görmeye yetmez ama tahminim bu yönde.
    Şeref yoksunu Kıbrıs Rum kesimini almakla hata ettik diyorlar.
    Barışa bile bu tür kararlar ile darbe vuruyorlar.
    Sagliklar

Sayfa 373/661 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •