Birazda alfas’ı örnek al artık
Birazda alfas’ı örnek al artık
Bu düzen şirket böyle yalandan yere gaz alma kap ları atmaya devam ettikçe sürer gider. Patron bir gün bunun kendisine nasıl bir prestij kaybı olarak yansıdığını anladığında umarım geç olmaz.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Patronun bu konuya çok takıldığını düşünmüyorum. Umarım asıl işi olan sanayiciliğe odaklanıyordur...
İlaveten diğer şirketlerde olan yeni iş alım haberlerinin burada olmaması ve şirketteki sessizlik, hücre fabrikası ile ilgili gelişme olmaması düşündürücü..
Açıkcası 3.çeyrek bilanço için biraz acabalarım var.. Bakalım...
Sayın Emregunes bana göre diğer işler kadar tahtada olan bitenlerde önemli. Misal bu tahtada yapılan iş bana göre MARKA holding kategorisinde. Böyle devam ederlerse yatırımcı bir yaftalar bir daha üstlerinden kolay kolay çıkmaz bu imaj... Adım hıdır elimden gelen budur.Artık Gerisi Tarık Bey ve ekibinin kendi tercihi. Saygılarımla.
Mesela ASELS tahtasında da iğrenç bir tahta yapıcı var. Ama orası şahıs şirketi değil. Yatırımcı bu işlerin faturasını patron şirketlerinde patrona keser ister içinde olsun ister içinde olmasın. Bu da kendileri için pek hoş değil.
1 mln yatırımcın olsa her birinin 5 kişilik ailesi olsa 5 milyon kişi eder. Bir de sosyal medyadaki çarpan etkisi var. Bunların alayı Güneş Paneli işi mi yaptırılacak mesela sırf bu tahtada olanlar yüzünden olumsuz konuşsa ve işler rakip firmalara gitse yandı gülüm keten helva.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Size katılıyorum...
Burada herşeyi açık yazamıyoruz doğal olarak..Ama seans içi izleyen ve bu işlere de uzun süreler ayıran insanlar hareketlerde bir anomali olduğunu görüyor..
Bizim sıkıntımız şirketin yükselip düşmesi de değil.
Sonuç olarak arzdan beri 3 kat gitmiş..
Sıkıntı enerji sektöründe bu kadar büyük bir atılım olurken doğru yerde olmak...
Çünkü herşey çılgınca yükselirken bakmak da var...
Ben sadece bu firma ile yola başladım. Ama güvenimi kırmaya başladıkları için 2.bir enerji şirketi almaya başladım...Buradaki payımı azaltmadan yapmıştım ama şu an buradaki payımı da olası çıkışlarda azaltmayı düşünüyorum...
Takasta Citibank alımı var. Ay sonu MSCI Türkiye endeksine girmesi sebebi ile zaten alım olmuştu.
Son 1 haftadır da alım var..
Bakalım devam edecek mi...
Yer İmleri