Artan

2.228,00 9.97 11:41
13,26 9.95 11:41
33,36 9.88 11:41
3,34 9.87 11:41
3,38 9.74 11:41
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 11:41
387,00 -7.42 11:41
36,30 -7.02 11:41
37,34 -6.65 11:41
273,50 -5.69 09:55
Azalan Hisseler

Ýþlem

13.555.119.013,10 11:41
12.041.456.954,50 11:41
10.184.460.172,17 11:41
8.479.527.909,90 11:41
8.233.241.961,10 11:41
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8008 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Achiles Yazýyý Oku
    Þu anki hikaye 1994-2000 rallisine benziyor, o dönem faiz yüksek olduðu halde 0.39 centten 3.76 dolara gitmiþti, çünkü çok ucuzdu, borsa küçüktü, internetin yaygýnlaþmasýyla ve KY giriþi baþlamasýyla 1998 de 0.67 cente kadar düþse de 1998-2000 hareketi geliþmiþti. (Bizim ilk internetle forumlara v.s. giriþimiz, bu ABD nin 1987 sine benziyor bu anlamda, KY akýný yani)

Gerisi grafikte...10 yýl dolar yatay kaldý.

Aslýnda belki de problem tam da burada, ne diye 10 yýl dolarý yatay tutuyorsun ki, usul usul düþük açýda sal, o yabancýya en azýndan bir fatura kes dolar bazýnda...Tabi bilemiyoruz nasýl anlaþtýlar, belki de bu yabancýnýn dayattýðý bir þarttý o dönem...Buradaki baskýlama, sonrasýna çok katký yapýyor.

Üstadým yazýný görünce yazmadan edemedim. Çok doðru dolarý 10 yýl yatay tutmak ve ithalata dayalý büyüme karþýlýðýnda bedavaya özelleþtirme ttkom , þeker iþleri , tütün meselesi baþta, yalancý bir cennet yarattý.

Bunu gören memleketimizin okuyamamýþ evlatlarý meðerse çalýþmadan ve de fazla düþünmeden oluyormuþ diyerekten ýlýk suyla dolu kazanýn içine oturdular, þimdi kazanýn altýný yavaþ yavaþ yakan yabancýlar sayesinde durumu algýlamaya baþladýlar ama hala tam uyanamadýlar çünkü daha önce böyle rahat dönem yasamamýþlardý .

Þimdi de uyanýk yabancýlar faizi artmýþ fed tahvilinden çok fazla ve güvenle kazandýracak yer arýyor bulamazlarsa fed in faizini alýp otururlar.

Burada para gelirse mutlaka önce t-bond a sonra borsaya gelir ama borsaya gelirse çok seçici gelir .

Para gelir mi gelmez mi gelirse ne kadar gelir hangi vade, ile gelir, soru bu, þimdi neyi satalým evdeki gümüþ kaþýklara sýra geldi mi ?
    Yoksa hayýrsýz evlatlar kaþýklarý da mý satmýþ.

Ben Nebati ile damadý özledim çok güzel masal anlatýyorlardý PowerPoint ile, Andersen bile halt etmiþti yanlarýnda.

2.  Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Üstadým yazýný görünce yazmadan edemedim. Çok doðru dolarý 10 yýl yatay tutmak ve ithalata dayalý büyüme karþýlýðýnda bedavaya özelleþtirme ttkom , þeker iþleri , tütün meselesi baþta, yalancý bir cennet yarattý.

Bunu gören memleketimizin okuyamamýþ evlatlarý meðerse çalýþmadan ve de fazla düþünmeden oluyormuþ diyerekten ýlýk suyla dolu kazanýn içine oturdular, þimdi kazanýn altýný yavaþ yavaþ yakan yabancýlar sayesinde durumu algýlamaya baþladýlar ama hala tam uyanamadýlar çünkü daha önce böyle rahat dönem yasamamýþlardý .

Þimdi de uyanýk yabancýlar faizi artmýþ fed tahvilinden çok fazla ve güvenle kazandýracak yer arýyor bulamazlarsa fed in faizini alýp otururlar.

Burada para gelirse mutlaka önce t-bond a sonra borsaya gelir ama borsaya gelirse çok seçici gelir .

Para gelir mi gelmez mi gelirse ne kadar gelir hangi vade, ile gelir, soru bu, þimdi neyi satalým evdeki gümüþ kaþýklara sýra geldi mi ?
    Yoksa hayýrsýz evlatlar kaþýklarý da mý satmýþ.

Ben Nebati ile damadý özledim çok güzel masal anlatýyorlardý PowerPoint ile, Andersen bile halt etmiþti yanlarýnda.
    https://www.instagram.com/reel/Cu3-S...c4MmM1YmI2Ng==

Desidero abi ne gümüþ kaþýðý önce teminat gösterilip swabla borçlanýldý sonrada satýldý swabý kaldý siz yazýn uzak kalmýþsýnýz piyasalardan sizi güncelleyim dedim

https://www.instagram.com/reel/Cw5Bs...c4MmM1YmI2Ng==

insan sevdiðine böyle yapar mý?

3.  Alýntý Originally Posted by Batman Yazýyý Oku
    https://www.instagram.com/reel/Cu3-S...c4MmM1YmI2Ng==

Desidero abi ne gümüþ kaþýðý önce teminat gösterilip swabla borçlanýldý sonrada satýldý swabý kaldý siz yazýn uzak kalmýþsýnýz piyasalardan sizi güncelleyim dedim

https://www.instagram.com/reel/Cw5Bs...c4MmM1YmI2Ng==

insan sevdiðine böyle yapar mý?
    Çok çarpýcý ve aydýnlatýcý örnek vermiþsin Batman kardeþim.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •