Sayfa 382/661 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Bu sayfada teknikçileri sevmiyorlar biliyorum. Fakat zurnanın zort dediği yerdeyiz. Bana göre 25.15 günlük,25.55 haftalık üzerinde kalıcı olabilirsek kısa vade hedef 30-31 'ler olur diye düşünüyorum. Hikayemiz var. Haaa bu arada belirteyim ayın başlarında sayfada yazdığım düzeltme oldu ve bitti. Bunlar benim şahsi beklentilerimdir. Kimse için yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by archer Yazıyı Oku
    Bu sayfada teknikçileri sevmiyorlar biliyorum. Fakat zurnanın zort dediği yerdeyiz. Bana göre 25.15 günlük,25.55 haftalık üzerinde kalıcı olabilirsek kısa vade hedef 30-31 'ler olur diye düşünüyorum. Hikayemiz var. Haaa bu arada belirteyim ayın başlarında sayfada yazdığım düzeltme oldu ve bitti. Bunlar benim şahsi beklentilerimdir. Kimse için yatırım tavsiyesi değildir.
    Yoo hiç öyle değil bende teknikçiyim. Ama sen kusurabakma yanlış yerde yanlış kelamlar ettin. Birileri de haklı olarak tepki gösterdi. Düzeltme olsa ne olmasa ne hisse bugün kaç?Burada okyanusta büyük dalga var sen Israrla küçük dalga peşindesin hiç gereksiz.

Senin teknik analiz yorumlarını da beğendiğimi de belirteyim. KARSN dan hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. İş yatırım gerçekten Ağustos ayında nerelere verdiğiniz malı nerelerden geri alıyorsunuz. Gerçekten bu işleri yapanlar şahıs yani müşteri mi yoksa kurumsal mı? Kurumsa fecaat. Hakan beyin dikkatine....
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    İş yatırım gerçekten Ağustos ayında nerelere verdiğiniz malı nerelerden geri alıyorsunuz. Gerçekten bu işleri yapanlar şahıs yani müşteri mi yoksa kurumsal mı? Kurumsa fecaat. Hakan beyin dikkatine....
    sorma hocam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    İSCTR günlük, İs Yatırım destek atmış,
    bu da destekse artik...

6. Adamlar Enerji şirketi işinde bence muazzam bir iş yaptı. Biraz ilgilendiğimizden bildiğimiz için kelam ediyoruz. Bir araba dolusu laf yiyoruz topicte.

https://www.isbank.com.tr/bankamizi-...in-yeni-kaynak

Bu bence çok önemli bir açıklamaydı.Zaten farkında ise bir sayın Depece Mode farkındadır. Geçen sene Eylül ayında olan spekülasyon yüzünden güme gitti.

7.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    sorma hocam
    Maalesef burada oluşturulan ortam yüzünden arada senin arada benim çok önemli paylaşımlarımız güme gidiyor.

Malı verirken yazdım o zaman Kurumsal sa Hakan bey dikkat edin diye.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,032
     Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Dvk üstat selam
    Borusandan sanırım tamamen çıktınız ve burdasınız
    arz marz mars borusan, bilmece gibi oldu
    varmı bir umut ışığı bunda üstat
    Selam yazınızı yeni gördüm,
    üstat kim ben kim , bak nice hüstatlar var burda
    en büyük üstat Ziraat Yatirim, 9 tl den mal alirken burdaki shortcular ağlıyarak
    devletin parasini car cur edioyr diyordu simdi 23 tl önüne gelene sadaka niyetine veriyor
    6 aylik dönemde %100 üzerinde gelir elde etti

Borunsanda 6/1 oraninda satıs yaptim kalsin onlar,
    Ama is bankasinda bölünmeden önce lotlarim var , trade yapiyorum al sat v.s v.s.

Banka hissesi zordur,
    pastada anlasacagi gibi en iyi 2 satici ile 2 alıcinin lotları aynidir,
    Ali Cengiz oyunları hiç bitmez, oyuncuysan yutarlar, yatirimciysan kazanirsin ...

Bol Kazanc
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

Sayfa 382/661 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •