Sayfa 994/1003 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    hocam o bişey mi. 5 ay önce odea mt min 25 bin dolar getirin %35 önden ödemeli net prim veriyoruz dedi. tırsıp girmedim, batıyoruz herhalde diye
    Hocam 1999 depreminden önce EGEbank'ta param vardı. Adapazarı'nda deprem oldu. Arkasından bu olaylar evlenme aşamasındaydım. Bütün sermaye orada idi. Paramızı aldık ama uyku uyuyamadık. O gün yemin ettim. Uyduruk finans kurumları ile işim olmaz. 1-2 puan düşük olsun büyük banka olsun. AZLA KANAAT ETMEYEN ÇOĞU HİÇ BULAMAZ DERDİ NENEM..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Hocam 1999 depreminden önce EGEbank'ta param vardı. Adapazarı'nda deprem oldu. Arkasından bu olaylar evlenme aşamasındaydım. Bütün sermaye orada idi. Paramızı aldık ama uyku uyuyamadık. O gün yemin ettim. Uyduruk finans kurumları ile işim olmaz. 1-2 puan düşük olsun büyük banka olsun. AZLA KANAAT ETMEYEN ÇOĞU HİÇ BULAMAZ DERDİ NENEM..
    doğrudur. ama benim için sorun hangi banka olduğu değildi. aynı dönem garanti mt de %40 hatta 45 verdik geçen hafta dediydi. korkum bankanın gümlemesi değil toptan mı gümlüyoruz acabaydı. neyse. korkunçlu ve enteresanlı anıları bırakıp önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

3. Doğru yanlış anlamında demedim. Seçmen davranışı bağlamında dedim. Emeklinin çoğu düşük maaş alıyor, tüm çalışanlar içinde asgari ucretlilerin sayısı da oldukca yüksek.

Bankaların verdiği bütün faiz oranları yıllık degilmi? primde net mi oluyor

5.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    doğrudur. ama benim için sorun hangi banka olduğu değildi. aynı dönem garanti mt de %40 hatta 45 verdik geçen hafta dediydi. korkum bankanın gümlemesi değil toptan mı gümlüyoruz acabaydı. neyse. korkunçlu ve enteresanlı anıları bırakıp önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
    Çevremde duyuyorum. Son birkaç yıldır insanlar da bir enflasyon kaygısıdır gidiyor. Üretim yok. Biri son 2 yılda evdi arabaydı bayağı bir para yaptı. Zannetti ki borsada da yapacak duydum fena çarpmışlar. Herkes bildiğini yapmalı doğru veya yanlış.

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Bankaların verdiği bütün faiz oranları yıllık degilmi? primde net mi oluyor
    prim/ek ödeme/teşvik vs .. adı da bankadan bankaya değişiyor. kimi yıllık net, kimi mevduat eşleniği, kimi dönemsel net kimi brüt oran veriyor... çorba.. oran konuşurken netini özellikle sormak gerekiyor.

yalnız arkadaş 3 aylık için %4 net prim alırken , bugünkü kurdan 3 ay sonra hesaba geçiyor diyor. Bu çok çok önemli bi ayrıntı. 3 ay sonraki kur misal 35 olsa , prim oranı çok düşer. Bir de dışarıdan gelen paraya değil de temdite veriyormuş halkbank

8.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    yalnız arkadaş 3 aylık için %4 net prim alırken , bugünkü kurdan 3 ay sonra hesaba geçiyor diyor. Bu çok çok önemli bi ayrıntı. 3 ay sonraki kur misal 35 olsa , prim oranı çok düşer. Bir de dışarıdan gelen paraya değil de temdite veriyormuş halkbank
    yine de mevcut durum için oldukça yüksek bu teklif, yanlış anlaşılma olabilir gibi geldi bana.

Sayfa 994/1003 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •