Sayfa 112/137 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon
Arama sonucu : 1089 madde; 889 - 896 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1. Küçük sermayeyi kontrol etmek ve hisseler arasında dolastirmak çok kolay..sıkışık trafikteki motosiklet gibi oluyorsunuz..geçen iki ay önce dışarıda kalan 100 bin TL m ile bir yatırım yapayım dedim..gidip 67 den yeotk aldim..onu gidip 182 den sattim ..sonra düştüğünde gidip bu sefer de 140 tan aldim..yeotk şimdilik 232 TL de tavanda ..büyük sermayeyi bu şekilde insan dolastiramaz..küçük sermayenin üzerine spekler pek oynamaz o yüzden de küçük sermayeyi büyütmek çok daha kolaydır..büyük sermayeyi bir yılda maximum iki kat yapabilirsiniz...hatta bir katı bile öpüp başa koymak lazım...küçük olmanın da bence avantajları çok..

2. Forumda bi hata mi var yoksa benim kullanimimda mi bir sorun bilmiyorum ama gonderdigim mesajlarin aslinda gitmedigini sonradan fark ediyorum.

Sagolun tavsiyeniz icin, pazartesi portfoyu bir elden gecirecegim iyice cifit carsisina donmeden. Insallah kocaer tavana kitlemez diyeyim ptesi, cunku ona ekleyecegim biraz. Atatp icin de gecerli bu dedigim ama ondan pek umitli degilim, yine de kismet tabi 🙂

3. keko senın atatp kcaer tavan bu eksı yıne uvey evlatmı bu))

4. keko el at kardes suna hepsı tavan bu eksı kcaer atatp keko

5.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    keko el at kardes suna hepsı tavan bu eksı kcaer atatp keko
    brlsm de çok kalitelidir dostlar...biliyorsunuz benim elimde düşük maliyetli var ama buna rağmen buralardan satmayı düşünmüyorum...tahtada bir sürü etken var..belki de tahta yapıcı birilerinin malını istiyor olabilir...beklediği kişi malını satınca alıp götürebilirler...bu tür durumlar çok yaşanıyor tahtalarda...bence sabırlı olmak lazım..ben brlsm e inanıyorum...

elimde 4 hisse var..ağırlıklı olarak brlsm ,kocaer ve atatp dir...çok minik miktarda da yeotk var...bunlardan üçü tavanda bir tek brlsm %5 primli..umuyorum ve temenni ediyorum ki brlsm de tavan yapar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Sayın keko öncelikle verdiğiniz bilgi ve emekler için ALLAH razı olsun.
    Yeri değil fakat özelinize bir link attım gördünüzmü?
    Hatırlatma sebebim özelinize çok mesaj geliyor arada kaybolmasın o yüzden.
    Saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by iskender Yazıyı Oku
    Sayın keko öncelikle verdiğiniz bilgi ve emekler için ALLAH razı olsun.
    Yeri değil fakat özelinize bir link attım gördünüzmü?
    Hatırlatma sebebim özelinize çok mesaj geliyor arada kaybolmasın o yüzden.
    Saygılar.
    şimdi baktım cevapladım dostum..ben sana başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. endeks kadar çıkamıyor ilginç gercekten

Sayfa 112/137 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •