Sayfa 367/1001 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Can Ataklı bugün yazmış...

Suriyelilere “anında alarm veren cihazlar” dağıtılmış

Doğruluğunu elbette hemen teyit etmek mümkün değil.

Ama bir yakınımdan gelen mesajı size de sunuyorum;

22 Eylül 2023 saat 14.00 suları, Bursa’nın Fethiye Mahallesi’ndeki Yüksek İhtisas Hastanesi ek binasında insanlar doktor muayenesi için sıra beklerken, Suriyeli bir sığıntı geliyor, insanların önüne geçmeye çalışıyor, sıra bekleyen halk tepki verince Suriyeli sığıntı insanlara bağırarak tehdit ediyor, bu esnada bir Türk vatandaşı, Suriyeliye haddini bildiriyor.

Suriyeli sığıntı, cep telefonundaki bir uygulama vasıtasıyla alarm veriyor, birkaç dakika içinde bir tercüman ve 2 güvenlik görevlisi olay yerine geliyor ve onlar da insanları tehdit ederek Suriyeliyi alıp götürüyorlar.

Şurası ilginç ki bu Suriyelilerde nasıl bir uygulama var ki tek tuşa bastığında hemen müdahale ekibi geliyor.

Bunların nasıl bir ayrıcalığı var devlet nezdinde?

Ne ile kimlerle mücadele ediyoruz arkadaşlar?
    Benim yan sitedeki arkadaşım damadına ev aldı. Evde Suriyeli oturuyor Suriyeli ev buluncaya kadar müsade istemiş kontrat yapmışlar Suriyeliler bugün yarın ev bulacağım derken iki seneyi geçti bir yıldır mahkemelik muhtemelen kaçak dükkan işletiyor git şikayet et uğraş dedim. Suriyeliler kollaniyor dedi. Adam üç yıldır Suriyeli çıkaracak. Ev damadın tapu da öyle.

2.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Sokaçu...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Her geçen gün büyüyen sığınmacı meselesi Türk Milletinin ortak kaygısı ve hassasiyetidir. Şunu unutmayın ki; Türk Milletinin demografik geleceği söz konusu olduğunda, milletini seven hiçbir evladımız bu gidişata sessiz kalmaz ve kalmayacaktır†dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...amasi-7808305/
    Seçimden önce böyle bir sorun yokmuymuş? Ben ülkücü yada sağ milliyetçilerinin doğru düzgün bir açıklamalarını duymadım da...
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ulen yaşlılık zor zanaat. Geçmiş tecrübelerden hareketle, enflasyon bu kadar yükselmişken, "TL' de yakalanmayalım" diyip,
    DJI' a bastık parayı, her türlü elimize verdiler...
    Lakin dönüş yakındır diye umuyorum.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4. Londra’dan taze haber vereyim

Park halinde aracın camını kırıp, koltuk altında ki çantayı almışlar.

Polisi aramış, tamam bilgileri aldık demişler.

Geliyor musunuz diye sormuş.

Yok, bilgileri aldık, müsait olunca gelicez demişler.

Niye şimdi gelmiyorsunuz demiş

Daha önemli işlerimiz var demişler

Polisler böyle yaptığı için daha rahat çalıyorlarmış artık.

5.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Seçimden önce böyle bir sorun yokmuymuş? Ben ülkücü yada sağ milliyetçilerinin doğru düzgün bir açıklamalarını duymadım da...
    Niye öyle diyorsun ağabey.
    Geç de olsa Başbuğ şey etti:

"Bilmeyenler için tekrar ifade etmeliyim ki, Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu’nun sonuna kadar arkasındadır."

https://x.com/dbdevletbahceli/status...760364702?s=20

Tabii bunlar emniyetteki operasyonlar vb öncesi olsaydı daha iyiydi.
    Kısmet.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Bunların alayı fırıldak.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Grafikteki benzerliğe yorum yapabilecek var mı ?
    Son düzenleme : BOOTES; 25-09-2023 saat: 21:56. Sebep: açklama ekledim.
    Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
    Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.

Adamda ar damarı yok.!!!
    Parayı bastılar satın aldılar.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 367/1001 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •