Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4730 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Alarko aslında tamda yabancı yatırımcının seveceği bir vizyona sahip,hedefler yatırımlar global seviyede ,patron yahudi . Bu hisseyi uzun vadede yabancı yatırımcı güzel yerlere taşıyacaktır diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    Alarko aslında tamda yabancı yatırımcının seveceği bir vizyona sahip,hedefler yatırımlar global seviyede ,patron yahudi . Bu hisseyi uzun vadede yabancı yatırımcı güzel yerlere taşıyacaktır diye düşünüyorum.
    Patronun Yahudi olmasını neden vurgulama ihtiyacı duyuyorsunuz? Sadece siz değilsiniz bunu yapan, bu başlıkta birkaç defa denk geldim buna.

3.  Alıntı Originally Posted by ZAFEROR Yazıyı Oku
    Patronun Yahudi olmasını neden vurgulama ihtiyacı duyuyorsunuz? Sadece siz değilsiniz bunu yapan, bu başlıkta birkaç defa denk geldim buna.
    dünyada yahudiler kadar iyi , dürüst ve büyük iş yapan yok çünkü,muhtemelen bir siz bilmiyordunuz bunu.

4.  Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    dünyada yahudiler kadar iyi , dürüst ve büyük iş yapan yok çünkü,muhtemelen bir siz bilmiyordunuz bunu.
    Son 1.5 aydır görüyoruz ne kadar dürüst olduklarını. Boşversenize. Paranın dini, ırkı yok. Şu şirket bugün en kötü 160'da olması lazım ama sizin övdüğünüz patronların baskı sayesinde bugün 120. Patronlar yaklaşık 3 aydırda saçma saçma hisse satış vs. haberi ile bir türlü istenilen değere ulaşamadı. Şirketi CEO'ya bıraksalar şirket çok başka olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by omercelebi Yazıyı Oku
    Son 1.5 aydır görüyoruz ne kadar dürüst olduklarını. Boşversenize. Paranın dini, ırkı yok. Şu şirket bugün en kötü 160'da olması lazım ama sizin övdüğünüz patronların baskı sayesinde bugün 120. Patronlar yaklaşık 3 aydırda saçma saçma hisse satış vs. haberi ile bir türlü istenilen değere ulaşamadı. Şirketi CEO'ya bıraksalar şirket çok başka olacak.
    Ben bunları yaklaşık 1 yıl önce söylediğimde çarmıha geriyorlardı beni burda En azından artık belli bir çoğunluk dönen dolabın dalaverenin farkında. Kraldan çok kralcılık da bi yere kadar. Yatırımcıda farkındalık ne kadar artarsa o kadar zor at koştururlar tahtada.

6.  Alıntı Originally Posted by omercelebi Yazıyı Oku
    hisse satmanın dürüstlükle alakası oldugunu dünyada bir sen düşünüyorsundur muhtemelen ayrıca ben patron övmüyorum dünyada yahudilerin iş dünyasındaki itibarından bahsediyorum iyi oku derim

7.  Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    hisse satmanın dürüstlükle alakası oldugunu dünyada bir sen düşünüyorsundur muhtemelen ayrıca ben patron övmüyorum dünyada yahudilerin iş dünyasındaki itibarından bahsediyorum iyi oku derim
    Kulaktan kulağa yayılan dürüstlük yalanını ne zaman terk edeceksiniz merak ediyorum.Onlar ile ticaret yaptın mı hiç? Yap ondan sonra gel dürüstler de. Piyasada alacaklarına borç takıp İsrail'e gidenleri biliyor musun?

Dediğim gibi; Paranın olduğu yerde dininde, ırkında bir önemi kalmıyor. Baba oğlunu öldürüyor, ötesi var mı? Ondan dolayı şu Yahudi ticaret güzellemesini bırakın ve biraz etrafınıza bakın.

Bu hisse özeline gelirsek 2018 yılından beri zaten ne yaptıklarını görüyoruz. Şirket kendine geldi dedik. Alarko'ların eski karın ağrıları yine hortladı. Hisse satmanın dürüstlük ile alakası var dostum. Patronun baskı kurmak için satmadığını nereden biliyorsun? (Ben iyi niyetli olarak paranın "Alvimedica medikal" borcu için satıldığını düşünüyorum. Belki ondan sonra bunu halka arz ederler ki onun bizim hisse ile alakası yok).
    Hisse satmak öyle saf bir şey değil.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •