Sayfa 416/1001 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Londra, Parisi anladıkta Marakeş ne b.k yemenin arapçası, Fas'ın parası olsa kendi g.tüne sürer...
    Üç beş dolara bile ihtiyaç var onun için. Dilenciye bozuk para verirler ama çok kişi verince servet oluyor. Reis bunu her kapıya yolluyor. Bulamazsa kendine iş arasın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,254
     Alıntı Originally Posted by NKN Yazıyı Oku
    Millet rrtık cep telefonunuda yatırım olarak düşünüyor, devamlı fiyatı üstüne koyuyor!
    Peki bu telefonu ABD'yi protesto için kırmadılarmı

3.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Dubai ile Tayvan arasındaki kültür farkının resmi olmuş.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Peki bu telefonu ABD'yi protesto için kırmadılarmı
    kırdıkları named in america olanlar, kullandıkları ise made in china olanlar..

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Rakının pek etkisi olmaz, zorunlu gıdaların hemen hemen hepsinin, ev ihtiyaçlarının % 50'sinin nükleer etkisi vardır.

Bursada bir ev eşyası mağaza açılış indirimi.
    Eğitim, yargı, ülke borcu, cari açık, mülteci severlik gibi TC deki her gelişmeyi bu kitlelerin seçtiği vekiller aracılığı ve insan sayı üstünlüğünü temel alan demokrasi rejimi ile belirliyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Dilan Polat'ı tenhada kıstırmışlar...tükürüyordu en son...dedim başına birşey gelir bunların du bakali..

Canan Hoca pilav yemeyin, kel olursunuz demiş...Hoca da paso ters manyel, yımırta yiyin kolestrole iyi gelir, kelle paça, dalak yürek böbrek ciğer şırdan....kalpten götürecek milleti anadın mı...

Yabancı...carry trade gelebiliriz böyle giderse demiş, Robin doları salın, salmazsanız gelmeyiz demiş...yabancı diye bi helecanlanmış yurdum insanı...seneye bu vakıtları kastediyorlar alooo...

Altın Portakal iptal olmuş, FETÖ cülerin filmini mi göstereceklermiş ne....

Elektriğe konut harici itelemişler...%20

Kış geliyor....LPG yi de yerleştirirler...

Benzini niye indirdi bunnar...kesin aylık enflasyon tespitine yönelik bir atraksiyon, zamanlaması da manidar, 26-27 si gibi mi ne esas alınıyor aylık oranlar...

Osman Gökçek adı anketlerde Ankara BB adaylığı için öne çıkıyormuş...tamam artık oldu...baba oğul ve kutsal ruh adına...alayını parayla yaptırmıyorsa...Beyaz TV den atak başlatmış..

Fatih Altaylı noter gibin oldu...işsiz kalınca...her konuda ne demiş gündem oluyor....Rahmetli Kırca neden gitmiyorsun Silivriye, bak orda bir sürü insan suçsuz günahsız yatıyor deyince, bana ne, bana ne, gitmiyom işte didiydi....Ya keser döner, gözüne girer, du bakali yakında senin de başına bi işler gelebilir, fazla ziyaretçi bekleme, anadın mı...

Haberleri sunduk, şimdi yurttan sesler korosu; Gülizarım benim (Hasretinden)

7. Elon Musk seneye Teknofeste katılacağını açıklamış...

Bi kafalayabilseler bunu....Allah yarattı demeyecekler de, kıstıramadılar henüz tenhada

Acık saf gördüler sanırsam....bizdeki kriminal zeka dünyada yok, onu bilir onu söylerim...

Aynı şarkı farklı açıdan;

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Dilan Polat'ı tenhada kıstırmışlar...tükürüyordu en son...dedim başına birşey gelir bunların du bakali..

Kış geliyor....LPG yi de yerleştirirler...
    LPG ilen kışın ne alakası var?

Doğalgazık olmasın o?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 416/1001 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz