KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Dilan Polat'ı tenhada kıstırmışlar...tükürüyordu en son...dedim başına birşey gelir bunların du bakali..
Canan Hoca pilav yemeyin, kel olursunuz demiş...Hoca da paso ters manyel, yımırta yiyin kolestrole iyi gelir, kelle paça, dalak yürek böbrek ciğer şırdan....kalpten götürecek milleti anadın mı...
Yabancı...carry trade gelebiliriz böyle giderse demiş, Robin doları salın, salmazsanız gelmeyiz demiş...yabancı diye bi helecanlanmış yurdum insanı...seneye bu vakıtları kastediyorlar alooo...
Altın Portakal iptal olmuş, FETÖ cülerin filmini mi göstereceklermiş ne....
Elektriğe konut harici itelemişler...%20
Kış geliyor....LPG yi de yerleştirirler...
Benzini niye indirdi bunnar...kesin aylık enflasyon tespitine yönelik bir atraksiyon, zamanlaması da manidar, 26-27 si gibi mi ne esas alınıyor aylık oranlar...
Osman Gökçek adı anketlerde Ankara BB adaylığı için öne çıkıyormuş...tamam artık oldu...baba oğul ve kutsal ruh adına...alayını parayla yaptırmıyorsa...Beyaz TV den atak başlatmış..
Fatih Altaylı noter gibin oldu...işsiz kalınca...her konuda ne demiş gündem oluyor....Rahmetli Kırca neden gitmiyorsun Silivriye, bak orda bir sürü insan suçsuz günahsız yatıyor deyince, bana ne, bana ne, gitmiyom işte didiydi....Ya keser döner, gözüne girer, du bakali yakında senin de başına bi işler gelebilir, fazla ziyaretçi bekleme, anadın mı...
Haberleri sunduk, şimdi yurttan sesler korosu; Gülizarım benim (Hasretinden)
Elon Musk seneye Teknofeste katılacağını açıklamış...
Bi kafalayabilseler bunu....Allah yarattı demeyecekler de, kıstıramadılar henüz tenhada
Acık saf gördüler sanırsam....bizdeki kriminal zeka dünyada yok, onu bilir onu söylerim...
Aynı şarkı farklı açıdan;
Yer İmleri