Arama sonucu : 8008 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Adamlar avcý gurubu,nasýl zaman bulmuþlar bunlarý yaparken,üstelik %1-10 bölümü çýkartýlmýþ ortaya,daha alt katmanlarda ne var acaba ?,yaparken baþka yerden görmüþ,yada yardým almýþ olabilirler.Edgar Caydce Sfenks altýnda atlantislilerin gizli bölümü var demiþti çok önceden,japonlar giriþ kapýsýný buldular araþtýrmalarýnda,mýsýr hükümeti izin vermedi araþtýrmalarýn devamýna,Atatürkünde Mu araþtýrmasý yarý kalmýþtý öldüðünde,sanýrým eski dediðimiz uygarlýklarda bilimsellik vardý,ama ne tür bilemiyoruz,üstelik yazý yok sadece oymacýlýk var

Bence Göbeklitepede o yapýlarý yapanlar belki insan olmayabilir bir ihtimal. Yerinde detaylý inceledim. O bölgede insanýn yaþamasý pek mümkün deðil. Ýnsanýn yiyeceði içeceði bir yer deðil. Su yok. Kuyu yok. Tarým yok. Hiç bir þey yok. O zaman belki 3 harfliler olabilir. Zaten Kuranda önce 3 harfliler vardý, sonra Ýnsan yaratýldý diyor. Mantýksýz olduðunu düþünmüyorum. Þaka olsun diye de yazmýyorum. Bizden önce bu dünyada bizim zaman boyumutuzda yaþadýlarsa neden gözle görülebilir eserler býrakmýþ olmasýnlar.

Göbeklitepe haricinde de bir sürü neden nasýl olduðu açýklanamayan dev yapýlar var.

Göbeklitepedeki dev kayalarý taþýmak için böyle dev araçlar lazým. http://sahadakiler.com/en-buyuk-10-maden-kamyonu/ Tekerlek ne zaman icat olmuþtu? 12 bin sene önce böyle deva kamyonlar mý vardý? Zannetmiyorum. Ayrýca o kabartma heykelleri bozmadan dev kayalara iþlemek için lazer mi vardý? Zannetmiyorum.

Mýsýr Piramitleri mesela. Mýsýr müzesini gezenler belki yerinde görmüþtür okumuþtur. Tutankamon bu yapýlar bizden çok önce vardý, biz yapmadýk diye bizzat kayýtlý Papirüslere böyle yazdýrmýþ.

Keza Sfenksi yanýndan yakýndan görenler de bilir. Bunun herhangi bir yapý ile benzerliði yok. Karbon testlerinde yüzbinlerce yýl eskiye dayandýðý çok yüksek ihtimal.

Keza Bosnadaki dev güneþ piramitleri de 35 bin yýllýk eski yapýlar olarak sýnýflandýrýlýyor. Tenisçi Djokoviç in eðitim merkezi de orada. Gidenler muhakkak görmüþtür.

Kuraný Kerimde biz 3 harflileri önce yarattýk, önce onlarý bu dünyaya gönderdik deniyor. Kurana göre insan varlýðý onlardan sonra yaratýlmýþ ve Dünyaya onlarýn yerini almak üzere gönderilmiþ.

Ýsteyen inanýr isteyen inanmaz. Fakat bu kitaba inananlar için madem bu kitap gerçekse bu 3 harfliler bizim zaman boyutumuzda bize hangi eserleri býrakmýþ olabilirler diye sorulmasý gerekmez mi?

Teoloji bilimine göre bunun ihtimalinin sorgulanmasý lazým. Kuran da bunun suresi de var. Merak eden okuyup kendi kendine deðerlendirsin.

Dolar topiði meþgul ettim ama pazar gýrgýrý olarak aklýmdaki bir ihtimali yazayým dedim. Neyse biz en azýndan gördüðümüzü anladýðýmýzý dolarý euroyu faizi altýný vs vs deðerlendirelim. Bu konular yoruma çok açýk, her türlü kahve muhabbetine gidebilecek gevþek konular.
    Son düzenleme : kastirsef; 01-10-2023 saat: 23:17.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •