Sayfa 155/1012 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Viop LV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ASTOR-KONTR nin olduğu bıst30-100 daha güvenilir.

ORHAN BABA''Herkes haklı,sen de haklısın...''

Bakalım ,Global dalgaya ne kadar dayanacağız.

ABD10 yıllıkları takmamak(bu olan bir şey değil) ne kadar sürecek?

Neyse yahu..Herkese iyi akşamlar.Hayırlı cumalar.

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Ereğli Usd bazlı 18-24 ayda x2.5-3 kazandırır.
    pandemi krizinde cesaret edip malı mülkü biste gören tl bazlıda dolar bazlıda katladı.

ama işte zamanlama önemli.

bu satten sonra bilmiyorum

fırsat için bekleyen tonla insan var. doğru zamanı yakayabilirsek 30 tane rast gele hisse al. o bile katlar bence üstad.

o zaman bu zaman değil bana göre..

benim düşüncemde bu şekilde.

Hayallerde masa da mektuplu dolarlar
    Gerçekte dövüzi tutmak için yakılan dolarlar...
    Tabii amariga dan geldi ya ablamız dolar tanıdık geliyor..
    Gözlerimdeki ışıltı da yerli versiyonuydu..

.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    pandemi krizinde cesaret edip malı mülkü biste gören tl bazlıda dolar bazlıda katladı.

ama işte zamanlama önemli.

bu satten sonra bilmiyorum

fırsat için bekleyen tonla insan var. doğru zamanı yakayabilirsek 30 tane rast gele hisse al. o bile katlar bence üstad.

o zaman bu zaman değil bana göre..

benim düşüncemde bu şekilde.
    Bence de diğer hisseler için haklısın.
    Ama Ereğli önümüzdeki yılın flaş hissesi olur. Faiz artırımları bitip yurt dışı hikayesi değişmeye başlarsa ton başı yakalayacağı Favök x3 olur. Üstüne 2025 açılacak maden falan derken son 2 yılın yatırımcısına tartışmasız en fazla kaybettireni Ereğli hakettiği değere gelir.
    Tek kritik şey temettü politikasını değiştirmemek.
    Temettü politikası aynı olan Ereğli 1.5 dolara al 3-4 dolar arası sat rahat yapar.
    Ama temettüsüz Ereğli şu an bile pahalıdır.

Bir diğer Usd bazlı x3-4 adayı da tartışmasız Şişe dir.
    İnanılmaz yatırımlarını hayata geçirdiğinde 2 yıl sonra vaybe diyeceğimiz rakamları burada tartışırız.

Diğerlerinde dediğin gibi sekansları yakalamak önemli. Mesela Tüpraş 137-174 yaptı 1 haftada.
    O yüzden bilanço dönemi gibi belirli periyotlarda güzel kazançlar sağlanabilir hala.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, masasında yurtdışından gelen milyarlarca dolarlık yatırım teklifleri olduğunu ve teklifleri kabul etmek için doğru zamanı aradıklarını ifade etti.

Erkan, milletvekillerinin, “Bu gelen yatırım talepleri Avrupa mı, Körfez kaynaklı mı?†sorularına, “Ben 22 senedir Amerika'da çalıştığım için bana gelenler genelde Amerika'dan oluyor ve Dünya Bankası'ndan. Zaten Dünya Bankası bir kredi değil. Dünya Bankası Türkiyemizin ve milletimizin başarı öyküsünün bir parçası olabilmek için çok makul rakamlarda verilen bir yatırım ve biz istedikçe verilen bir yatırım†dedi. Erkan şöyle devam etti: “Ama bunun yanı sıra, aynı zamanda bizim rezervlerimize doğrudan giriş yapabilecek milyarlarca dolarlık teklif mektubu benim masamda ve biz kendi istediğimiz oranlarda kendi istediğimiz koşullarda kabul etmek istediğimiz için geri dönüşü yapmıyoruz. Beni sürekli arıyorlar, biz geri dönmek lüksünü kendi lehimize kullanıyoruz.â€
    alla alla

para bulmak için ülke ülke gezen biz değilmiydik..

başka ülkemiydi yaw ?

dayı yine çok içtim ellam.....

6. KAP: THYAO [ ] TÜRK HAVA YOLLARI A.O. Kredi Derecelendirmesi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, 05.10.2023 tarihinde Ortaklığımızın "B" seviyesindeki kredi notunu teyit ederek, not görünümünü Türkiye ile benzer şekilde Negatif 'ten Durağan'a yükseltmiştir.
    S&P ayrıca, Ortaklığımızın 2015 yılında ihraç etmiş olduğu Ekipman Teminatlı Geliştirilmiş Kredi Sertifikalarına ait kredi notunu "B" olarak teyit etmiştir.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    alla alla

para bulmak için ülke ülke gezen biz değilmiydik..

başka ülkemiydi yaw ?

dayı yine çok içtim ellam.....
    Hafize abla bu aralar ısındı koltuğa.. Bu performans ile Mehmet abiyi de yer , bakanlığa gider

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hafize abla bu aralar ısındı koltuğa.. Bu performans ile Mehmet abiyi de yer , bakanlığa gider
    meğersem kuyruk olmuş millet masada...

bu işler neden böyle yürütülmeye çalışıyor anlamıyorum

neyse

Sayfa 155/1012 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •