Originally Posted by Ozan Erol vermesse kendi bilir, full oğlu full long.. seve seve alacak gün sonu Sen kısa yoldan zengün olursun ozan abi, gırtlak lönk olan var mı aramızda, herif seve seve alınca Sonra ben lönküdüm diye hava atıyorlar
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by şahit teknik analiz diye bişi yoktur. bu kadar zamanda öğrenememişsin. asdasds. Eyi izle şahit ol Sana canlı seans yapiyrum 500 kaldıraç full long Süt çocuğu gibi 6 7 kaldıraç VOB yapmiyik Puhahahahahah
Çocukları pistten alın, herif fışkırttıracak
Of of of akıyor maşallah Gümüş de tavana üçgen atiyrum VOB yapmayın Hahahahahha
Originally Posted by ArcModerna Eyi izle şahit ol Sana canlı seans yapiyrum 500 kaldıraç full long Süt çocuğu gibi 6 7 kaldıraç VOB yapmiyik Puhahahahahah büyle yapma batarsın. 14 lü ilen uruz ruleti oynanmaz. asdasds.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit büyle yapma batarsın. 14 lü ilen uruz ruleti oynanmaz. asdasds. Bosporus abi geldi ya ondan cesaret aldı
Originally Posted by *Bozkurt Bilirsen senin büstünü mermerden yaptırıp evin bahçesine koyacam memedabi, piyasaların şıhı gelmiş geçmiş en iyi tahminci diye. 100 kat kaç kat oluy Memed abi bırak... gümüş al dedik ya roketledi
şahit ben demedim mi gümüş al diye
Forum Rules
Yer İmleri