Sayfa 218/1012 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Viop LV

1. Savaşın kazan anı olmaz,herkes kaybeder.
    Savaşların bittiği 1 dünya istiyorum/diliyorum..

https://www.youtube.com/watch?v=WOKI_tIBWVI

2. SON DAKİKA: Mısırlı müzakereciler İsrail'e, Gazze Şeridi'ne kara operasyonu yapılması halinde Lübnan Hizbullah'ının savaşa gireceğini bildirdi.

3. Bu israilliler amma salakmış, burnunun içindeki hamastan haberleri yokmus yazacaktım ki aklıma kendi f16 larimizin meclisi bombaladığı geldi. Vay minski ne biçim çağa düşmüşüz.

4. SON DAKİKA: Hizbullah bayraklı motosikletli militanlar Lübnan-İsrail sınırı yakınlarında hareket ediyor!

Bu arada İsrail Güvenlik Konseyi oybirliğiyle Gazze Şeridi'ne kara operasyonunu onayladı.

- > Daha fazla gerilim görebiliriz!

https://twitter.com/MyLordBebo/statu...62005114192384

Yola çıkmışlar...Ortadoğu da Çadır iyice karıştı...

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın açıklaması,
    piyasaları eksi açmaya zorlamaz.. Dolarda baskıyı azaltır..
    bi de şuna bak, türk devleti derhal islam işbirliği teşkilatını acil toplantıya çağırarak israilin gazzeyi yakıp yıkmasının önüne geçmeliymiş, sanki körfez şeyhlikleri yada mısır falan böyle bi çağrıya kulak verecekmiş gibi.. bu şahıs muhtemel bay kemal iktidarının dış işleri bakanı yada dış işlerinden sorumlu cumhurbaşkanı yardımcısı olacak olan şahıs.. kerem bey ne diyosun, tr devleti bu şahsın dediği gibi mi yapmalıydı ??

https://twitter.com/Ahmet_Davutoglu/...92870074220808

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    İean veya herhangi bir islam ülkesinin israil Filistin meselesinde çözüm için çalıştığına inanmıyorum Müslüman dünya Müslümanlaırn acizlik içinde yaşamasını sağlıyor Türkiye de maalesef bu aciz Filistinin acilikten kurtulması için kılını kıpırdatırmış gibi yapıyor bir şey yapmıyor sosyal ve ekonomik kalkınmış bir Filistin masaya yumruğunu vurdu mu ses getiren bir Filistin için İsrail de siyonizmi de kağıt gibi katlardı cebine de anlaşmayı çoktan koyardı !

Düşüncelerim bu yönde tembel olan islam dünyası sadece konuşur laf çoktur icraat ise hiç yoktur elin Almanı Japon’u başka bir insan türü değildir aynı insanız bu dünyada hepimiz aynıyız ! Gelişmekte olan ve gelişmiş uluslardan ilham almadın be Müslüman kardeşim bari kuranı Kerim’den ilham al be kardeşim oku da adam ol oku ve adam ol diyorum ev susuyorum .

Eleştirilerim forum dışına doğru dünyada islam dünyası yan gelip yatmayı bırakıp çalışmayı öğrenince kendi iç sorunlarını da çözer göç ve savaş politikalarının temeli aciz devletler yozlaşmış 2 ve 3 dünya ülkesi yönetimleridir . Tek kabahatli olan Batı dünyası değildir bu hayal dünyasından uyanmakta fayda görüyorum !

islam birliği ne yahu..

fakirlik ve tembellik birliği kurup napacaklar

hiç bir dinin ve inancın düşmanı değilizde.. durum ortada.

yüzyıllardır anca dilde ciklet olmuş bu birlik kurması.. kur hadi neyi bekliyon. üst akıl elinimi tutuyor

hiç birşeyin değişmeyeceğini biliyorsunda o nedenle kurmuyorsun.

çoğunda petrolün üzerine oturmuş kıçını yayan doların kölesi olmuş dikta rejimi.

8. Censored Men
    @CensoredMen
    �������� STATEMENT FROM TALIBAN:

We will Conquer Jerusalem if the Countries of the Middle East grant us passage to Israel.
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    TALIBAN'DAN AÇIKLAMA:

Ortadoğu Ülkeleri bize İsrail'e geçiş izni verirse Kudüs'ü fethederiz.

Sayfa 218/1012 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •