Sayfa 838/925 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1199776

AK PORTFÖY TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ HİSSE SENEDİ (TL) FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

Gönül MUTLU
    Fon Müdürü
    gonul.mutlu@akbank.com
    0 262 686 3526

Bu fon kront hissesi alıyor azar azar.

Fon müdürü Gönül Mutlu şu aşağıdaki hesapları e-mail olarak göndereyim mi?

Kötünün kötüsü kötüsününn kötü kötüsünün senaryoya göre.

10 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S :2,48
    10 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S 0,95

Kötünün kötüsünün kötü senaryoya göre ise;

20 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S:1,24
    20 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S:0,52

Kötü senaryo göre ise ;

30 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S:0,83
    30 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S:0,34

normal senaaryo göre ise ;

40milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S: 0,62
    40 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S: 0,26

iyi snaryoya göre;

50 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S: 0,49
    50 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S :0,20

iyinin iyisi senaryoya göre ;

80 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S :0,31
    80 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S :0,13

iyinin iyisinin iyisi iyisinin iyi senaryoya göre ;

100 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S :0,24
    100 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = FS :0,10

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

2. https://hizliresim.com/f7p4ukd

https://www.linkedin.com/posts/filiz...r_desktopkront

her yıl 4 milyon dolar arge ve satış pazarlamaya para harcıyor yapıyor şu anda.

MİATK+LİNK +PAPİL +SDTTR = Hepsini toplasak bile yıllık 2 milyon dolar bile etmiyor arge ve satış pazarlamaya harcanan para.

ÜStüne krontun brüt kar marjı bunlardan 2 kat , 3 kat fazla.

Ve bunların F/S leri 20 lerde 30 larda şu an .

aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri olan papya ruvalete kağıdını , pardo PAPİL hissesi , LİNK SDTTR MİATK hisseleri şu anda 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyorlar.

şimdi sana ben bu F/S lerden kront satarmyım ?? hele hele aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri olan papya ruvalete kağıdını , pardo PAPİL hissesi , LİNK SDTTR MİATK hisseleri şu anda 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyorlarken ? hem de e-turquality gibi teşvikleri hesaba bile katmadım daha.

ayrıca sasa kontrolmatik hekts poltk gibi hisseleri söylemedim bile çünkü onlar farklı sektör diye söylemedim . İstesem onları da yazardım sonuçta hepsi aynı ülke aynı borsada işlem görüyor. Birisi tanzanya diğeri banglades bi diğeri de borsa istanbulda değil. Hepsi aynı yerde aynı borsada işlem göürüyor.

aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören esnaf şirketleri olan papya ruvalete kağıdını , pardo PAPİL hissesi , LİNK SDTTR MİATK hisseleri şu anda 25 F/S , 30 F/S lerle fiyatlanıyorlar.

aynı ülke, aynı sektör, aynı borsada işlem gören, yılda 7 milyon tl argeye para harcayan ve de sadece 350 bin lira satış pazarlama ya para harcayaan , Smart yazılım dneen hissesin F/S si 9 lara geldi. F/K sı ise 40 lara geldi. Piyasa değeri ise 1 milyar tlye yaklaştı.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    Son düzenleme : lionnes1; 12-10-2023 saat: 12:52.

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1199776

AK PORTFÖY TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİ HİSSE SENEDİ (TL) FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

Gönül MUTLU
    Fon Müdürü
    gonul.mutlu@akbank.com
    0 262 686 3526

Bu fon kront hissesi alıyor azar azar.

Fon müdürü Gönül Mutlu ya aşağıdaki hesapları e-mail olarak göndereyim mi?

Kötünün kötüsü kötüsününn kötü kötüsünün senaryoya göre.

10 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S :2,48
    10 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S 0,95

Kötünün kötüsünün kötü senaryoya göre ise;

20 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S:1,24
    20 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S:0,52

Kötü senaryo göre ise ;

30 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S:0,83
    30 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S:0,34

normal senaaryo göre ise ;

40milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S: 0,62
    40 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S: 0,26

iyi snaryoya göre;

50 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S: 0,49
    50 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S :0,20

iyinin iyisi senaryoya göre ;

80 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S :0,31
    80 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = F/S :0,13

iyinin iyisinin iyisi iyisinin iyi senaryoya göre ;

100 milyon dolar ciro ve dolar kuru 50 = F/S :0,24
    100 milyon dolar ciro ve dolar kuru 119 = FS :0,10

Sadece Gmnül Mutluya değil, TR nin diğer bütün fon yöneticilerin ve müdürlerinin emalleri telefon numaraları KAP ta mevcut https://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx

Bunlara da bu bilgilerimi, bu hesaplarımı göndereyim mi?

Ben uğraşmak istemiyorum.

İsteyen benim adımı kullanmak şartıyla benim bu hesaplarımı bilgi amaçlı yerli yabancı fonlara gönderebilir. Veya sosyal medyalarda ( twitter, instagram ,tiktok ,youtube telegram vs) da bilgi amaçlşı paylaşabilir. Ve de sosyal medyalarda 100 binlerce takipçili olan borsa hesaplarına direk özel mesaj olarak ta atabilirler bu bilgileri ve hesapları.

Mesela örnek olarak bu sosyal medya hesaplarına özel direck mesaj olarak ta atabilirler bu bilgilerimi ve hesaplamaalrımı .

https://twitter.com/mehmetmesci

https://twitter.com/solakogIu

https://twitter.com/ibrahim___ethem

https://twitter.com/TuncayTursucu

https://twitter.com/BORSAIZINDE

vs vs vs ...

Buna izin veriyorum

Ben uğraşmak istemiyorum şimdilik bu tip şeylerle.

4. Bu nedir ... İçerden haber alma var mı yok mu anlayacağız akşama...

Az önce 22K lot satış silinip yerine bunu koymak. Akşam bülten var bakalım ne olacak.

Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

5. Tarihe not düşülsün bunlar. Bu işlemler danışıklı dövüş mü değil mi?

Bakacağız akşamki bültende yayınlanırsa
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

6.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Tarihe not düşülsün bunlar. Bu işlemler danışıklı dövüş mü değil mi?

Bakacağız akşamki bültende yayınlanırsa
    akşama ne bilgisi olacak ki olsa olsa bedelli onayı olur belki. Kİ zaten bu haber aylardır bekleniyor.

Benim asıl amacım aslında bu hissedeki hırsızlardan psikolojik olarak intikam almak.. sadece para kazanmak değil amacım ... geçen yılların, tahrip olan psikolojimin de intikamını almak istiyorum..

bireysel olarak bunu yapmam zor.

Ama gerek fon yöneticilerine müdürlerine emali göndererek , gerekse sosyal medyalarda tüm benim yaptığım bilgi ve hesaplamarımı her tarafa yayarak ve birlikte hareket edersek aslında bu hırsızları hemen emekli ederiz.

7. Hocam zaten onu diyorum bende satıştan hemen alışa geçiyorsanız içerden bilgi alınıyor demektir.Bunu herkes bekleyebilir ama zamanı konusunda kimse bilemez.

Yorumunuz bu nedenle yanlış. aylardan bekleniyor olması birilerine çıkar sağlayacak anlamı taşımaz.

Bireysel veya değil doğru hareket sonuç doğurur. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç elde edilemiyor malesef. Şu ana kadar yapmış olduklarınız eğer sonuç doğurmadıysa bir yerde yanlışlık yapıyorsunuz demektir.

8.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Hocam zaten onu diyorum bende satıştan hemen alışa geçiyorsanız içerden bilgi alınıyor demektir.Bunu herkes bekleyebilir ama zamanı konusunda kimse bilemez.

Yorumunuz bu nedenle yanlış. aylardan bekleniyor olması birilerine çıkar sağlayacak anlamı taşımaz.

Bireysel veya değil doğru hareket sonuç doğurur. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç elde edilemiyor malesef. Şu ana kadar yapmış olduklarınız eğer sonuç doğurmadıysa bir yerde yanlışlık yapıyorsunuz demektir.
    şu zamana kadar , bu sayfada yazdığım bilgiler, yaptığım hesaplamalar, evet doğru sonuç doğurmadı..

aslında doğurmasıda beklenemz di mantık olarak zaten çünkü bu forumu toplasan 3-5 kişi ya takip ediyor ya da etmiyor.

doğruması beklenemezdi çünkü bu hissedeki kök salmış hırsızlar var yıllardır. Onların keyfi ne isterse o oluyor.

Mesela , zamanında kontrolmatik için yaptığım hesaplar bir bir gerçekleşt.

Mesela zamanında dolar kuru için yaptığım hesaplmalar bir bir gerçekleşti.

Mesela zamanında bist100 ebdeksi ve enflasyon için yaptığım hesaplmalar bir bir gerçekleşti.

Mesela zamanına TARKM için yaptığım hesaplmalar bir bir gerçekleşiyor ..

Mesela zamanında BİZİM GIDA hissesi için yaptığım hesaplar bir bir geçrleşiyor vs vs.

Sadece bu hırsızların olduğu hisseyi bilemedim.

Demek ki bi yerde hata yapıyorum.

Hatamın ne olduğu belli.

Fon yöeticlerine ve binlerce takipçili sosyal medya hesaplarına bu bilgilerimi ve hesaplamalrımı yollamadım hiç bir zaman.

Hatam bu işte.

Demek ki yollamam gerekiryormuş , bu tip hırsızlarla baş edebilmek için.

Son düzenleme : lionnes1; 12-10-2023 saat: 13:51.

Sayfa 838/925 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •