Sayfa 442/1012 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    8.635 yarısını kapadık longların bizi tırsak yaptın be pala abey
    Abicim yannuş anlamada para sayma makinesi lazım olursa heberimiz olsun
    Hamdım Piştim Yandım

2. yahu arkadaşlar hamas dediğiniz de suçlu, saldırıya cevap diye ortalıkta çığıran gazzeye saldırıp masum insanları katledenlerde suçlu. teraziye koymaya ne hacet her iki tarafta katliam yapıyor. hiçbir tarafı savunmadan eleştirmek ayrı taraftar olmak ayrı. sonuçta bir gerçek var ki hamas ta israilin su yoluna gitmiş.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ya arkadas bu robot hep arkamdan iş çeviriyor gitmiş petkoda poz açmış...

başka hisse yok çünkü...
    neye göre petkim seçmiş?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Herif ufaktan odunu ıslatmağa başlamış olabilir

saatine pek bişey kalmadı

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abicim yannuş anlamada para sayma makinesi lazım olursa heberimiz olsun
    yok be bozkurt abey üç kuruş bizimkisi 4 lot sermaye .
    bu arada başın sağolsun abey. dün atlamışım

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    seni akla davet ediyorum tokatlı, ilk gelen video görüntülerini hatırlarsın, günün ışıklarında hala dans eden gençler partilerken arka fonda hamas paratroopers giriyor kadraja.. sonra bu kamyonette iğfal edilip öldürülmüş kızın cesedi..

işte algı operasyonu böyle yapılır, biraz bi şey öğrenin yahudilerden, bütün medya ellerinde sosyal medyanın bütün parametrelerini yazılıma dönüştürmüşler, sadece senin şu an yaptığın google aramalarından alışveriş tercihlerini takip etmiyo yapay zeka, aynı zamanda saldırıyı nasıl lanse edeceği, bu iki görüntüyü peş peşe verdiğinde senin haberi algılayış biçimini de manipüle ediyor

manipüle edilmiş olamaz mısın ey tokatlı ?? cevap ver.. kimseden kopya alma ama, sen cevap ver
    Konserde ki gençler iki ateş arasında kalmış güzel kardeşim...oraya ölüme gitmiş bir Filistin'li tecavüzü mü düşünür...insaf.... Batı'nın hilelerine kanmayın... lütfen

7. reis kinaye yapıyor, uçak gemilerinin niye geldiği belli, hizbullaha -sakın karışma, aksi halde ***** öperim, lübnanın tamamını dümdüz ederim, siz de duyun diğer lübnanlılar, ey maruniler, dürziler, sünniler, emel hareketi, ermeniler, levanteler, hepiniz duyun -lübnanı dümdüz ederim, müsaade etmeyin bu hizbullaa

bu israille hamas arasında, kimse karışmasın, ayrıca İsrail haklı zaten, bırakın alsın intikamını

Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    yahu arkadaşlar hamas dediğiniz de suçlu, saldırıya cevap diye ortalıkta çığıran gazzeye saldırıp masum insanları katledenlerde suçlu. teraziye koymaya ne hacet her iki tarafta katliam yapıyor. hiçbir tarafı savunmadan eleştirmek ayrı taraftar olmak ayrı. sonuçta bir gerçek var ki hamas ta israilin su yoluna gitmiş.
    aynen katılıyorum
    iki ucu boklu değnek
    illa bi taraf olacağız
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 442/1012 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz