Sayfa 85/216 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by Kimyacı Yazıyı Oku
    Tşk ederim halka arzdan bende almıştım ortalamam 37690 miktar 11900 aslında ev almak için kardayım fakat aldatılmakdan rahatsız oluyorum
    sayın kimyacı: halka azr edilirken bu projeye güvenip girmişsiniz belli,yüklü miktarda 42,5den alım yaptınız, daha sonra nasıl maliyeti 37,69a çektiniz bi anlatırmısınız?bende 42,5den aldım,daha sonra halka arzdan aldığım lot kadar,düşük yerlerdende aldım ama maliyetimin bu fiyata gelmesi imkansız..forumu biraz aydınlatırsanız seviniriz.

2.  Alıntı Originally Posted by radiation Yazıyı Oku
    sayın kimyacı: halka azr edilirken bu projeye güvenip girmişsiniz belli,yüklü miktarda 42,5den alım yaptınız, daha sonra nasıl maliyeti 37,69a çektiniz bi anlatırmısınız?bende 42,5den aldım,daha sonra halka arzdan aldığım lot kadar,düşük yerlerdende aldım ama maliyetimin bu fiyata gelmesi imkansız..forumu biraz aydınlatırsanız seviniriz.
    Sayın kardeşim arzdan 1341 lot aldım sonra düştükçe aldım şu an ortalamam 37650 siz kaç lot arzdan kaç lot sonra aldınız ben size birebir yaşadıklarımı anlatıyorum tahminen 2 ay önce satış ofisine gittim peşin arz fiyatına satıyorlardı şu anki durumu bilmiyorum halka arzın daha ucuz olması gerekli idi.Tekrar ediyorum şu anda böyle fiyatlara alan kar eder fakat k.y nın parası yok bazı insanlarda borsayı bilmez burdan hisse toplasa ucuza ev alacak gider şirketten alır bence bizlerin çevremize bu fiyatların çok uyğun olduğunu duyurmamız gerekiyor saygılarımla
    Son düzenleme : Kimyacı; 19-07-2017 saat: 14:47.

3.  Alıntı Originally Posted by Kimyacı Yazıyı Oku
    Sayın kardeşim arzdan 1341 lot aldım sonra düştükçe aldım şu an ortalamam 36650 siz kaç lot arzdan kaç lot sonra aldınız ben size birebir yaşadıklarımı anlatıyorum tahminen 2 ay önce satış ofisine gittim peşin arz fiyatına satıyorlardı şu anki durumu bilmiyorum halka arzın daha ucuz olması gerekli idi.Tekrar ediyorum şu anda böyle fiyatlara alan kar eder fakat k.y nın parası yok bazı insanlarda borsayı bilmez burdan hisse toplasa ucuza ev alacak gider şirketten alır bence bizlerin çevremize bu fiyatların çok uyğun olduğunu duyurmamız gerekiyor saygılarımla
    1341 lot 42,5 den aldın, daha sonra 10559 lot arzdan sonra aldın..ilginç..neden daha fazla almadın halka arz ederken??bak dostum üşenmeden hesapladım, 1341 lot 42,5 tlden aldın geri kalan 10559u 36 tl maliyetle(ki hepsini 36dan almam imkansız gibi birşey,36 tl yi kısa bir süre gördü)hatta biraz daha fazla lot alsan bile en fazla maliyetin 36,9 küsür olur.en optimal durumda bile 36,65e yaklaşmıyor. madem maliyetin bu daha niye hayıflanıyorsun diyede sormaktan da alamıyorum kendimi.yani işin aslı burada küçük yatırımcıyı kandıran insanlardan biri olduğunu düşünüyorum.insanlarında sen ve senin gibi kişilerin yazdıklarını dikkate almadan kendi fikirleriyle hareket etmelerini öneriyorum.ufak karlar için burda insanların hakkını girmeyin,borsadan b sini bilmeden,burdan hisse alan insanlar var.neyse dahada yazmam zaten senin gibi insanlara..tabikide yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım.

4.  Alıntı Originally Posted by radiation Yazıyı Oku
    1341 lot 42,5 den aldın, daha sonra 10559 lot arzdan sonra aldın..ilginç..neden daha fazla almadın halka arz ederken??bak dostum üşenmeden hesapladım, 1341 lot 42,5 tlden aldın geri kalan 10559u 36 tl maliyetle(ki hepsini 36dan almam imkansız gibi birşey,36 tl yi kısa bir süre gördü)hatta biraz daha fazla lot alsan bile en fazla maliyetin 36,9 küsür olur.en optimal durumda bile 36,65e yaklaşmıyor. madem maliyetin bu daha niye hayıflanıyorsun diyede sormaktan da alamıyorum kendimi.yani işin aslı burada küçük yatırımcıyı kandıran insanlardan biri olduğunu düşünüyorum.insanlarında sen ve senin gibi kişilerin yazdıklarını dikkate almadan kendi fikirleriyle hareket etmelerini öneriyorum.ufak karlar için burda insanların hakkını girmeyin,borsadan b sini bilmeden,burdan hisse alan insanlar var.neyse dahada yazmam zaten senin gibi insanlara..tabikide yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarım.
    Ortalamam 37650 yanlış yazmışım düzeltiyorum üslubunuzu saygısız ve kaba buluyorum ben herkesi bu fiyattan almağa davet ediyorum burda kandırma nerede

5.  Alıntı Originally Posted by Kimyacı Yazıyı Oku
    Ortalamam 37650 yanlış yazmışım düzeltiyorum üslubunuzu saygısız ve kaba buluyorum ben herkesi bu fiyattan almağa davet ediyorum burda kandırma nerede
    Kardeş sen de rakam sallama adam açıklamasını yaptıktan sonra yanlış yazdım diyorsun.

ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by zeynelce Yazıyı Oku
    Kardeş sen de rakam sallama adam açıklamasını yaptıktan sonra yanlış yazdım diyorsun.

ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha önce 37690 yazmıştım alış yaptım 37650 ye düştü yanlışlıkla 36650 yazmışım düzelttim olamazmı

7. ilgilenen arkadaslara haftalik takas analizi.

8. Toplam takasta vakıf 2.siraya düşmüş

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 85/216 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •