Alýntý Originally Posted by esscudo Yazýyý Oku
Beklenti "fuar günü" ne kadar düþtü mü dostlar Dediðiniz gibi olur umarým da bence beklentiye girmemek lszým. Kýsa vadede bu kaðýdýn beklentisi bitti naçizane kanaatim. Ani günlük çýkýþlar elbette olabilir.Kar 2,5 kat arttý kaðýt þu an geçen seneye göre 3 katý fiyatýnda.Belirsiz olan tek þey karýn ne olacaðýdýr. Ve yine þahsi kanaatim bu da fiyatýn içindedir. Yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi olmadýðý gibi alýr yatarým diyen arkadaþlara her zaman olduðu gibi saygý duyarým.
Beklenti fuar gününe kadar dustu mu cümleniz biraz Art niyetli gibi geldi bana.sirketle ilgili bilgilendirmeler yapýyoruz ve geçen yýl o gün hissenin yaptýðý hareketle bu yýlý kiyasliyoruz sadece.yazdiginiz yorumlardan elinizde hisse olmadýðýný,hatta çok ucuz fiyatlardan (3 lerden) bu hisseyi kaptirdiginizi ,tekrar almak için hissenin düþmesini bekliyorsunuz gibi bir izlenim çýkýyor.sizin adýnýza üzgünüm bu hisse bir daha zor düþer o fiyatlara.beklenti istiyorsan geçtim avrupanýn en büyük fabrikasýný 3 aylik ta gelecek bilanço benim en büyük beklentimdir. Kardaki artýþýn devam etmesi halinde tekrar yorum yazdýðýmizda nelerden bahsediyor olacaðýz kimbilir.mayis ayinin ilk haftasý sadece 2 ay.y.t.d